КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е АУТ! ВКС потвърди: Атанас Зафиров представлява БСП

Акценти

КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е АУТ! ВКС потвърди: Атанас Зафиров представлява БСП

141928
на 09.09.2024
КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е АУТ! ВКС потвърди: Атанас Зафиров представлява БСП
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тричленен състав на Върховния касационен съд (ВКС) остави в сила решението на Софийския градски съд (СГС), с което е постановено вписване в Регистъра на политическите партии по партидата на „Българска социалистическа партия” на нови обстоятелства, а именно заличаване на Корнелия Нинова като председател и представляващ БСП и вписване като представляващ заместник-председателя, определен за изпълняващ функциите на председател, Атанас Зафиров.

препоръчано

Решението не подлежи на обжалване.

По-рано днес от партията бе изпратено съобщение, в което се казва: 

БСП ще се яви на парламентарните избори в коалиция „БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“, тва обяви в своя позиция Изпълнителното бюро на НС на БСП. Законното ръководство на столетницата оповести тази новина, след като Корнелия Нинова за пореден път се опита да направи направи интрига в партията. Тя изпрати Георги Свиленски и Иван Ченчев в ЦИК, за да регистрират БСП за изборите. Това се случи точно в момента, докато Върховният касационен съд решава дали тя да бъде заличена като председател на партията. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК