Корнелия Нинова проговори за подкупа, предложен на Миков!

ЧАС ПИК

Корнелия Нинова проговори за подкупа, предложен на Миков!

16896
на 07.06.2015
Корнелия Нинова проговори за подкупа, предложен на Миков!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Това е подла интрига по форма и по съдържание. Това каза депутатът Корнелия Нинова по повод скандала с подкупа, предложен на Михаил Миков, за да се откаже от битката за лидерския пост в партията.

препоръчано

По повод спекулациите, че Нинова е предложила парите на Миков, тя заяви, че чака някой да й каже името, за да го изправи пред съда за клевета.

Нека тези, които са започнали тази мръсна игра, да стигнат докрай и да кажат името, а не да мишкуват. Подхвърля се в медийното пространство на порции някакви неща. Никой обаче не е повдигал въпроса на пленум, където е мястото да се обсъждат тези теми, обяви гневно Корнелия Нинова.

Целта е да се оправдаваме, че нямаме сестри, добави депутатката.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК