Корнелия Нинова разкри как ГЕРБ и ППДБ унижиха Радев с визитата на Зеленски

Епицентър

Корнелия Нинова разкри как ГЕРБ и ППДБ унижиха Радев с визитата на Зеленски

130551
на 09.07.2023
Корнелия Нинова разкри как ГЕРБ и ППДБ унижиха Радев с визитата на Зеленски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Зеленски спечели от визитата, а България загуби. Обществото се раздели на две, българският президент беше унижен, а правителството каза "хоп" преди да скочи. Загубихме  възможността да имаме втора ядрена централа. Ето тук личат двойните стандарти - не може в България да се използват руски инженери, а може в Украйна, която воюва с Русия. Трябваше да построим централата. Сега можеше да имаме по-евтин ток", каза в ефира на БТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя онагледи европейските двойни стандарти така: "Реакторите ще се платят с европейски средства. Ако е в България АЕЦ "Белене" не могат да ни подкрепят, но в Украйна - може." 

препоръчано

Българският президент Радев бил унижен, защото не знаел, че в родината му идва друг държавен глава. А след това бил принуден от премиера Денков да приеме Зеленски. "Не се забелязва нещо, което принуди Радев да се държи по този начин. За първи път го виждам да глева в листче. Той помни. Работила съм с него. Само веднъж да види текст, може да го повтори със запетайките. Проблемът му дойде от двойнствената му позиция спрямо Украйна. Едната е на ястреб пред атлантическите ни партньори. Другата е на гълъб на мира за пред българите. Как да обединиш тези две позиции по време на срещата със Зеленски, когато те гледа народът", обобщи Нинова. 

Тя коментира и проблема с изнасяне на оръжието за Украйна. "Зеленски поиска всичко. А ние какво ще дадем? Ами ще видим. Оръжието е повече смърт. То не спасява, трябва мир. В желанието и си да се харесат и с превиването на гръб, правителството си счупиха кръста. Байдън каза, че САЩ не е готова за НАТО. Нашите тичат като не знам какво", разгжневи се Нинова.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК