Корнелия Нинова се готви за летален изход! Взе си за пиар погребален агент

Политика

Корнелия Нинова се готви за летален изход! Взе си за пиар погребален агент

76484
на 03.06.2020
Корнелия Нинова се готви за летален изход! Взе си за пиар погребален агент
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Корнелия Нинова усърдно се подготвя за летален изход на лидерската си кариера в БСП. След като отстрани от поста на личен съветник преданата социалистка Бояна Бозаджиева, тя вече разчита на услугите собственика на погребална агенция Васил Самарски от Стара Загора.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Това разкрива социалистът и дъргогодишен състезател и републикански шампион по самбо от Стара Загора Станимир Петров пред Калина Андролова. Петров обяснява похождението и некрофилските снимки на Корнелия Нинова на гроба на Стефан Данаилов с присъствието на Самарски до нея. 

"Васил Самарски, който се грижи за имиджа на Корнелия в телевизията на БСП, е собственик на погребална агенция. Логично е да има афинитет към подобни изпълнения. Такъв е политическият хоризонт на тези хора", казва социалистът.

И обяснява за съгражданина си: "Този човек имаше и телевизия, и радио в Казанлък, но и погребална агенция. Доскоро се говореше, че без него не можеш да погребеш никой в Казанлък. Някои хора успяха да изградят нещо като личен социализъм, та дори и през гробищните паркове". 

Как Нинова е стигнала до Самарски, за да му възложи важните функции на неин пиар точно в най-кризисните за нея моменти около вътрешнопартийните избори за лидер не е известно. Но последното й кадрово решение да направи свой пиар погребален агент буквално втрещява социалистите, тъй като това е съпроводено с купища интриги на лидерката срещу нейните противници и критици в БСП.

"Не може лидерът на БСП да посочва с пръст цели групи в БСП и да им лепи етикети. Това е недопустимо поведение. Ние навремето изгонихме Георги Първанов, казахме, че можем без него. Сега казваме, че можем и без Сергей Станишев и се борим със „станишевизацията“, измислена всъщност от Нинова. Гоним и Михаил Миков, защото и без него можем. Накрая с кого ще останем в БСП? Това не е начин на правене на политика. Явно Корнелия може без всички. И без партията може", коментира видният спортист.

Някои червени обаче с кисела усмивка коментират, че назначаването на погребалния агент Самарски за приближен съветник по имиджа на Нинова може би е първата далновидна постъпка от нейна страна, тъй като след изборите на нов председател на столетницата трябва да готви летален изход за лидерската си кариера. А може би и за кариерата си на социалист, която е започнала след пребиваване в най-близките кръгове на СДС като приватизатор..

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО) И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК