Вход
София
Времето в София 10 o C

Корнелия Нинова - булката беглец

Корнелия Нинова - булката беглец

на 03.03.2019
81172
61
Корнелия Нинова - булката беглец

Спомняте си едноименния филм, нали? В който филм на героинята на Джулия Робъртс все нещо не ѝ беше наред, все не беше сигурна, все връзваше кусури и в крайна сметка всеки път бягаше от поредната си сватба.

Е, и българската политика намери своята булка беглец. Тя се казва Корнелия Нинова и вече за трети път побягва от парламента, където е избрана и където е положила клетва пред българската Конституция да изпълнява задълженията си като народен представител. Забравихте ли защо избяга предните два пъти? Нормално е да забравите – първия път заради отнетата ѝ от Димитър Главчев дума, за който гаф Главчев (за разлика от обвинени в много по-тежки престъпления социалисти) подаде оставка, и втори път - заради поисканата от родителите на хора с увреждания оставка на Валери Симеонов, което пък второ бягство беше оправдано и с нуждата от представяне на „Визия за България“ по градове, села и паланки. А видно от празните зали, с присъстващите по няколко  неразбиращи хора на достолепна възраст, такава нужда е нямало.

И да не си помислите, че с третото си дезертиране булката беглец се бори за предсрочни избори? През ум да не ви минава. Всъщност ако има някой, който най-много да трепери за сегашното управление, то това е именно Корнелия Нинова. За която предстоящите два избора отсега се очертават като кошмар, по време на който ще лъснат няколко базови истини – че БСП е незапомнено разцепена и пълна с вътрешни конфликти и омраза, че всички областни лидери на партията са във война с Нинова и няма да си мръднат пръста за нейния успех и че личните ѝ вражди ще осуетят маса смислени кандидатури и на европейските, и на местните избори. Което, и това е сигурно, ще ѝ коства лидерското място в БСП и оставането в политиката.

„Който не работи, не трябва да яде.“ Ран Босилек е бил много прав, описвайки, може би неволно, една от базовите и справедливи истини на капитализма. Само че не е познавал Корнелия Нинова и депутатите от БСП. Защото те ще ядат, на ниво около средната заплата, без да работят. И защото въпреки че не работят, част от тях продължават да взимат командировъчни, а друга част – дневни. Въпреки че с всеки ден отсъствие предават най-много не друг, а избирателите си, които са ги избрали там, за да творят в техен интерес закони, да решават проблемите и да защитават правата им. И въпреки че парламент без социалисти е една чудесна новина, наглостта да не вършиш работата, за която си избран, получавайки същевременно доста пари за въпросното нищонеправене, е потресаваща.

Но не е изненадваща. Защото другарката Корнелия Нинова има странни взаимоотношения с парите, както всички знаем. На въпрос откъде е взела на скромната 28-годишна възраст няколкостотин хиляди долара за приватизацията на „Техноимпекс“, другарката Нинова смутено отговори: „Ама моля ви се, откъде ще съм имала аз такива пари...“. Само че ги е имала. И са платени. Документите са налице. Откъде са се взели стотиците хиляди долари и чии са - най-вероятно никога няма да разберем, докато същевременно слушаме лицемерните ѝ клишета за върховенство на закона, правова държава, прозрачност и чисти ръце. Потресаваща наглост.

А и не е само тя. Да си припомним ли необяснимия 320-квадратов мезонет в „Лозенец“ на Румен Овчаров - цял живот чиновник и партиец със доста скромни официални доходи? Да си припомним ли приватизацията на пловдивския панаир от Георги Гергов? Да си припомним ли арестът на Кирил Добрев на сръбската граница със сак, пълен с долари и марки? Да си припомним ли стотиците хиляди левове под формата на рекламно време, отпуснати без търг и конкурс на Елена Йончева от БНТ? Да си припомним ли пазара на хотели и имоти, направен от социалния президент на БСП – Георги Първанов? Да си припомним ли яхтите и къщите на Борислав Гуцанов, бентлито на Бенчо Бенчев, квотите за евтин ток на жената на Георги Кадиев или златното влакче, купено от обвиняемия бивш кмет и настоящ областен лидер на БСП в Ловеч Милко Казанджиев?

Никак не е трудно да си припомним и тези, и още няколко хиляди такива герои.

На фона на които бягството на булката беглец изглежда още по-смешно. Защото няма по-неподходящ лидер и по-неподходяща партия, които да настояват за върховенство на закона. Тъй като ако по време на прехода такова върховенство имаше, всички тези хора най-вероятно щяха да са в затвора, а не в парламента.

А парламентът си работи и без социалистите. Както го правят парламентите на всички най-развити демокрации по света, където депутати социалисти просто няма. Като в Полша например - станала официално развит пазар и част от 25-те най-богати държави в света, където социалистите просто изчезнаха от политическата карта. И никому не липсват. Да, ДПС най-вероятно трудно и бавно ще вземат завоя към регистрация в зала - плавно и по конкретен повод, който касае избирателите им. Да, „Воля“ реално не съществува и Веселин Марешки трудно събира няколкото си депутати за заседания. Да, „Обединени патриоти“ са все по-малко патриоти и отдавна не са обединени. Но парламентът работи чудесно. Правителството - също. И липсата на социалистите от тази картинка може само да ни радва.

Да сте забелязали например, че нито един областен град няма кмет от БСП? Не сте и ще ви кажа защо: защото градовете ни се развиват чудесно точно поради тази причина.

В този смисъл мога само, за пореден път, да пожелая крепко здраве и политическо дълголетие начело на БСП на фамозната Корнелия Нинова. И да я поздравя, за пореден път, за решението ѝ да избави парламента ни от социалистите.

Както е започнала, най-вероятно ще избави и политиката ни от социалистите. А с това си постижение другарката вече наистина ще остане в историята. Като едно от най-добрите попадения в кадровата политика на седесарското правителство на Иван Костов и като съвършен таен агент на сините, който умело разби и изпокара червените.

А иначе нека отново си припомним Ран Босилек: който не работи, не трябва да яде.

Дори и да е депутат от БСП.

Сподели:
Напиши коментар »
(61)
1
ЖЕНАТА КОЯТО РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ
2
А оня смелчага от Бaнкя де го? Що се крие от Народа баш на Националния ни празник?!!!
3
А КЪДЕ СЕ СКРИ БОКО ТИКВАТА ИЗБЯГА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ
4
УВАЖАЕМИ ТРОЛОВЕ НА Б С П ??? ОБЯВЕТЕ СЪДБАТА НА ЛУКАНОВ И ТОГАВА ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСИ .
5
XARIZAN4O TI 6TE BADE6 PARVIA MLADOJENEC BEGLEC
6
Булката беглец не викаха ли на едно сикаджийско недоразумение.
7
Крадец на желязо с осмокласно образование се прави на анализатор.
9
????????????????????????????????????? >> https://www.youtube.com/watch?v=A_FPNwr0dis
11
.................ЕИИИИ ПЕЕРАЗКИ САИЧИК !......КВО НЕМА А ИЗВАДИ И КУРНЕЛЕИ КУ.РВАТА САМУ А НЕ ВИДИ ДАТА.....3 ТИИ МАРЦ 1878 !......НАЧИ ВИЕ НЕ ИСКАТЕ А ПРИЗНАЕТЕ ШЕИ СТЕ ЖААЛКИЕ БАКЛУКИ НАСРЕД БАНКЯ !......ПРАЗНУИ НАЦ ПРАЗНИКА НОРМАЛ БЕ ДЕИБА ВАШТУ МАМЕ !.......НА 3 МАРЦ РУСИЯ ОСВУБОДИ БУЛГАРИЯ УТ 500 !.....ПЕТСТОТИН !......ГОДИ ТУРЗКО РОБСТВО.......СА БУЛГАРИЯ ТРЕАШЕ А Е 40 50 МИЛЬОНА НАСЕЛЕНИЕ БЕ ГОВЕДА !......НО.....ВИЕ УБИЧАТЕ ТУРЛЯЦИ ?......Е.....ЗАТУВА СТЕ ПО ИЛЯДА РОБИ......И СТЕ У НАТО ?......И У УИРОПЕ ?......МА УИРОПЯ ЕВРЕЯ Я ДАДИ НА АРАПА !......ВИЕ НЕ ЗНИЕТЕ ?......МИ НОРМАЛ !......ЗАТУВА СТЕ РОБИ !........И ПРАВИЛНО НЕ РААЗБИРАТЕ 3 МАРЦ КВО Е !.....ШО НЕ СЕ УТНАСЯ ЗА ВАС !.....А ТВА ЧЕ АМЕРИКА Е ОСВУБОДИЛА БУЛГАРИЯ ВЕЧИ Е ТИКВЕН ФАКТ !.....КРАВАРИ МИНАВАТ ДУНАФ И УМИРАИУТ ЗА СВОБУДАТА ВИ !......ТЕШКО Е А УТЕПАШ ИСТОРИЯТА КОТУ НЕ МОЕ СЕ ОЦЕЛИШ У ТИКВАТА ПРИ ОПИТ ЗА САМУОБИИСТВО !......НЕЛИ БЕ САИЧИК ПИКЕЗ ?.......КВО Е 3 МАРТ 1878 ?......А ?......
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Доста примитивна статия, подхождаща на третокласник. Изключително беден езиков речник!А и смисълът е неясен. Който не чете, не бива да пише.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
...............................СА СЕКИ РУСНАК МИСЛИ ШЕИ СТЕ САПОЛ Ф НОСО МУ !..................................... ..........................................А ДЕДО УНКЕР НЕ ЗНАИЕ КУДЕ Е БУЛГАРИЯ !............................................. .................................................................ТИКВАТА Е БУЛГАРИН ?......................................................... ...........................БОТЕВ И ЛЕВСКИ МНО ДООБРЕ ЗНАЯТ КВИ СТЕ !...............ЕДИНИЯ ЗТРЕЛЯН ДРУГИЯ УБЕСЕН.........И ДВАМАТА ПРЕДАДЕНИ !........СА ВИ ПЦУВАТ УТ НЕБЕТО !...................ЗАТУВА ИЗЧЕЗВАТЕ С 200 E И БЕЗ ШУМ !.......
16
ДА,КУРВОНЕЛА НИНОВА ВСЕКИ СЕ ДОСЕЩА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА-ЕДНА ПОБЪРКАНА СОЦИОПАТКА,С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И ПОЗОРНО ИГНОРИРАЙКИ СЕБЕ СИ ОТ КРАДЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,КАКВАТО Е ВСЪЩНОСТ.МИЛИОНЧЕВА ЙОНЧЕВА Е СЪЩАТА СОЦИОПАТКА,ЛИЦЕМЕРНА И ПРОСТА,ЖАЛКО,ЧЕ ТИЯ КРЕСЛИ ОЩЕТЯВАТ БЪЛГАРИТЕ ,И МОЯ БАЩА СЪЩО,КОЙТО БЕШЕ РЕДОВИ ЧЛЕН НА ТАЗИ ПАРТИЯ,КОЯТО СЕ ИЗРОДИ И ОПОЗОРИ С ТЕЗИ ИЗРОДКИ
17
ama е на Шипка ,а тиквата в къщи
18
отговор на коментар
е,да,на Шипка,вместо в затвора-теб това ли те радва-лицемерието и,гаврата и и в твоитв очи,присмеха и към тези ,които е окрала...!
19
Чак пък , булка , то тогава "нищото" Радев , трябва да е "най желаният ерген"
20
Това е начинът, по който ПИК отбелязва днешния празник. Щом опряхте до Тръбата, значи всичко върви по вода. По гОла вОда...
21
ВЕДНАГА СЕ ВКЛЮЧИХА. БРЪКНА ВИ В ГЪЪ....А Г-Н ХАРИЗАНОВ С ТОЧНИЯ КОМЕНТАР,НАЛИ!!!!??? ТАКА Е КРАЯТ НА КРАДЛИВАТА КУРНЕЛКА ИДВААА , И ВЪОБЩЕ НА МАФИОТСКАТА И ПРЕСТЪПНА БСП ЩЕ ПОТЪНЕ!!! ЧАКАМЕ ЗАРАДИ ДОБРОТО НА РОДИНАТА НИ И ДЕЦАТА НИ!!!
22
На мутра, крадец и неграмотник не чета писанията, камо да му коментирам тъпните. Харизанов днес е наперен , но утре ще го видите по нисък от тревата типично по мутрински.
23
А по бнт1 водещата в червено и се виждат бикините
24
Охраненото куче на Цецо домоуправителя,няма почивен ден,видно от идиотските му прости изречения. Съсел,търси си хралупа и то голяма,защото доста те охраниха герберите. Идиоти,поне на празника спрете с гадните си, отровни лиги да тровите въздуха на нормалните хора.Не съм за политиката на Нинова,но Борисов който натика държавата ни с десет годишното си "управление"в дъното на дъното на помийната яма на бедността,го ненавиждам.
25
ПИК не осквернявайте Националния ни празник като ни занимавате с тая пач'авра.
26
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ !!! БРАВО ХАРИЗАНОВ !!! РАДВАМ СЕ, ЧЕ ИМА ХОРА КАТО ВАС И АНТОН ТОДОРОВ, КОИТО ДА ИЗКАРВАТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ СОЦИАЛИСТИ. БРАВО!!! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА !!!
27
ЗА КАКВА АЛТЕРНАТИВА СТАВА ДУМА НИНОВА , СЛЕД КАТО НЕ ПОДКРЕПИХТЕ КЬОВАШИ !!!!!!! ?????
28
От истината другари комунисти май много ви боли.А?
29
Този крадльо се е окенДзал от страх, като разбра, че агент Николай моли Вожда да се оттегли. Толова простотии е направил, толкова изписал и разбира, замине ли си Вожда и този престъпник е улетел. Лошо му се пише, то се знае!
30
Бойко бил "тиква"-ами вашия какъв е бе-клепоух, пъпчив, носорог,голотемие, прилича на тия човечета от космоса
31
Коментарът е от профила във Фейсбук на 17-годишния Станислав Терзиев.БСП ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". БСП направиха 3000лв.=$1 сега обещават повече пенсии и пари за хората.... БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат.... БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността.... БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея..... БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията.... БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие....
32
докъде ли ще стигне?
33
Пишете си, пишете си, това ще ви остане.
34
отговор на коментар
Бай Иване скапан червен домат .за боклука си.
35
До 2 .бай Иван. Червените домати са изгнили и смърдат ужасно. Не се купуват .ще си изядат доматчетата след като загубят изборите.
36
Браво, г- н Харизанов!Страхотна статия!Нямам думи!
37
до отзад ти
38
Четете N31!!! Това е истината!!!
39
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ А сега за Нинова знаем че е крадла но и този който го казва май е същия крадец че и осъден с купена диплома от Вършец затова които е най праведен първи да хвърли камъка беше казал народа май а и до редакцията къде е вашият държавник дето целия свят го уважава освен собственият му народ Боко Тиквата крие се както винаги или английски език учи хахха...
40
Без Социалистическа. Партия .. БСП
41
Не открих нещо да ни е излъгал автора на статията
42
отговор на коментар
Страх от народната любов -ще го освиркат
43
Упорито недоразумение се оказа крадливото, тръбно недоразумение, доста хора избягаха от фекалната ямичка на сайтчето-кенефче, само то се задържа и продължава да стреля миризливка и да възбужда с тях верните си улични фенчета-помиярчета! Изглежда "аромата и порциона"в кенефчето му се услаждат доста, щом толкова често го посещава!
44
Боклук!
45
отговор на коментар
Бай Иване , В Брцелона съм , че детето порасна па ми вика чичо , а па и жената си е шавлива ! Мис бикини е , не мис Софийски университет .
46
ТЕ ДА ГИ ЗАВЕДАТ С ЙОНЧЕВА В СЛИВЕН, ПЪК НЕКА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ИЗБЯГАТ.
47
Получихме следната информация, която сами може да питате Корнелия Нинова дали е достоверна: Депутатът Иво Ангелов Христов е назаконен професор и не е социолог, за какъвто се представя. През 2003 година законът не допускаше човек учил право и никога не изучавал социология преди това да получава докторска степен по социология. Това стана възможно, но не и със задно действие на закона чак през 2010 година с новия Закон за развитие на академичния състав. Ето защо титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, както и званието доцент и професор, придобити впоследствие. Този човек не разбира нищо от социология, а всичките му трудове и твърдения по медиите са само опит за публицистика, агитация и преписи от твърденията на ориентирани към евтината сензация недостоверни руски информационни сайтове за теория на конспирацията и клипове на видеоблогъри. Освен това семейството му притежава фирми в сферата на енергетиката, появили се като част от престъпната бизнес групировка Мултигруп още от бандитските времена на криминалния преход и той е скрит милионер. Има данни, че дори руснаците, макар да е роден в СССР и да има сведения, че е преминал обучение за техен агент, както и че е поклонник на диктатора Йосиф Сталин не му се доверяват напълно, защото в един период напълно е излязъл от контрол и е получавал много пари по проекти на Джордж Сорос. Сега той нагло манипулира хората, като постоянно прави груби внушения, че е човек на руските служби и доверено лице и кандидат на Путин за министър-председател, президент на България и фактор в европейската политика за да всява страх и хората да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. В същото време самолюбието му е толкова неконтролируемо, че заявява, че и Путин и Медведев след време трябва да си ходят, за да отворят мястото за нов лидер на Евразийското политическо пространство, за какъвто има предвид себе си. Обяви на предизборна среща октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Преди няколко години беше много озлобен, че Георги Първанов не е изпълнил обещанието си към него да предложи да се промени конституцията, за да се допусне за президент да се кандидатира и лице родено в чужбина, какъвто е самия Иво Христов, роден в СССР. След това Христов се озлоби и на Румен Радев, като започна да разпространява тезата, че президентът му бил обещал да го направи служебен министър-председател, но в последния момент се отказал да изпълни обещанието си и назначил Огнян Герджиков. Сега пък Иво Ангелов Христов напира на всяка цена да се уреди за евродепутат и иска безскрупулно с всички възможни средства да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш свинар, приватизатор на безценица на държавната собственост, олигарх и почетен консул на Русия Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Но дори в масонската ложа в която членува настъпи смут, поради екстремното му поведение. Чува се и че постоянно натрапливо досажда на представители на руските служби за сигурност и на руски политици с молби да съдействат на кариерата му, като сам в замяна им предлага и обещава осъществяването на всякакви неизпълними политически ангажименти, като излизане на България от НАТО и ЕС, откриване на руски военни бази и влизане в Евразийския съюз. Явява се на срещи с граждани с журналиста Стойчо Керев на които се говори за извънземни, летящи чинии и други измислици от теория на конспирацията. Има информация, че причините за неовладяното му поведение са свързани с това, че още непълнолетен е имал много тежки комплекси поради неспособност за нормален полов акт, поради преждевременна еякулация. Това провокирало пристъп на Параноидна шизофрения, овладян с медикаменти от руски лекари, но неизлекуван окончателно, видно за всички от психично нестабилното му и опасно за околните поведение. Има данни, че през 2001 година отново е получил тежък шизофренен параноиден пристъп с панически страхове и продължително безсъние и пак е бил на психиатрично лечение, този път в Университетска специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум” в гр. София. Ако всичко това е така, то този човек е най-добре да отиде на трудова терапия да помага на семейството си да умножава парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и баща му и да се махне от политиката и науката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
48
А къде е екскурзианта ????
49
Точен ,убедителен и както винаги -право в десетката!Браво ,ХАРИЗАНОВ!
50
boli li boli li mrusni gadove ot positano 20-ne triiiii pirvi post ne triiiiiiii
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Много то4но казано и то в подходящия момент. Истината боли, но лошото е 4е вашата наглост господа от БСП "милеещи" за бедния български народ няма край.
53
ninova.ste.zagubi.porednite.izbori.mikov.samo.4aka.ydoben.moment.
54
Бившият председател на Съвета на директорите на „Напоителни системи” ЕАД Георги Харизанов (при правителството на ГЕРБ) и бивш шофьор на Таки има влязла в сила присъда за изнудване по чл. 213 а, ал. 1. Присъдата е издадена от Софийски районен съд и е влязла в сила на 15 април 2005 година. Харизанов е осъден на лишаване от свобода две години условно, с три години изпитателен срок и глоба от хиляда лева. Криминалната биография на Георги Харизанов за-почва още през 1997 г., когато е на 19 г. При пътно-транспортно произшествие автомобилът му е ударен от друга кола и Харизанов заставя колегата си да под-пише запис на заповед за 400 долара заради щетите, или поне такива обяснения дава 15 г. по-късно. Потърпевшият обаче подава жалба за рекет и срещу Хариза-нов тръгва първото дело за престъпление от общ характер. Тогава той вече работи в съвета на директорите на държавното предприятие „Агроводинвест“. През ноември същата година от министерството на земеделието го назначават в борда на „Напоителни системи“ ЕАД. Той обаче премълчава пред министъра факта, че вече е осъждан и че има две висящи обвинения – за заплаха с убийство към млада жена и за кражба на 53 000 лв., извършена през 2001 г. от сейф на строително дружество. През март същата година „Топливо“ АД иска от районния съд в София да приведе в изпълнение запис на заповед, от която е видно, че Харизанов дължи на дружеството (Топливо) 210 хил. лв. във връзка с търговски отношения. Той обаче не връща парите след доброволна покана да го направи. Тогава от „Топливо“ го осъждат, решението е Харизанов да се издължи, но той отново не го прави. Тогава с Харизанов се заема частен съдебен изпълнител от София. Сагата се развива от началото до края на 2009 г. През декември „младият Бил Гейтс“ (както го нарича бившият земеделски министър Мирослав Найденов) залага имущество като обезпечение за връщането на парите, които дължи, и иска спиране на изпълнението. Молбата му е уважена. През 2011 г., вече шеф в държавното предприятие „Агроводинвест“, Георги Харизанов и с помощта на Първата свиня успява да спре принудителното изпълнение за удовлетворяване на вземанията на кредитора му. Преди да заеме постовете в двете държавни предприятия, Харизанов е бил ответник и по други дела, защото е дължал пари. В същото време той няма собствен бизнес, както и имоти на негово име. Той казва: „ Като активист на ГЕРБ съм залесявал Западния парк и съм боядисвал огради на детски градини“. Така Георги Харизанов обясняваше в какво се е изразявала политическата му дейност. Помагал с логистика и каквото можел на кварталната организация на ГЕРБ. Нямал висше образование, нямал и средно образование, защото работел „адски много“ за Таки и за Къро и не смятал, че дипломата му е нужна. Сбъркал, като казал, че учил през 1998 г. в Датския колеж. Има криминална регистрация за закана за убийство На 10 август 2010 г. е била извършена криминалистическа регистрация на Харизанов по повод дело срещу него за закана за убийство в Софийския районен съд. Петата, последната му присъда е постановена за кражба на 104 хиляди тона стоманени тръби от „Напоителси системи“ ЕАД, които е продал за скрап, а парите от продажбата е прибрал лично. На въпрос на съдията „ Гражданино Харизанов, защо откраднахте и продадохте хиляди тонове стоманени тръби от държавното предприятие , продадохте за скрап и прибрахте парите“, Подсъдимият отговаря: „Госпожо съдия, ако аз не бях откраднал тръбите циганите щяха да направят това“.
55
Това което си копнал от мен и си праснал тук е вярно. Но си сбъркал с тоновете и с парите. 104 х.тона тръби са 100 000 000 кг. по 0.40 лева = 400 000 лева. Това са парите които Гошо Тръбата успя да прибере от "Напиотелни системи" ЕАД. Останалите кражби които е правил са гювеч върху тези пари.
56
КАКТО И ДА Я ОБИЖДАТЕ : ,, БУЛКА ", ,, СТРИНА" , ,, БАРСАЛА ИМПЕКСОВА " , ,, КАКА КУРИ " И ДРУГИ , ЩЕ ВИ ЗАБИЕ В ЗЕМЯТА КАКВА СВАТБА ЩЕ ВДИГНЕ СЪС СЪПРУГА СИ МИТКО ! ВЕЧЕ Й ПОДАРИ И ХАЛКАТА И ВСИЧКИ СМЕ В ОЧАКВАНЕ ДА ПОСТНЕ ПОНЕ ЕДНА СНИМКА С ЛЮБИМИЯ МЪЖ / ЗА МИТКО ГОВОРИМ/ .
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
ЗАЩО ЛИ КАТО СЕ ЗАКОМЕНТИРА НИНОВА , ЗАЧЕСТЯВАТ : ,, ТОЗИ КОМЕНТАР СЪДЪРЖА НЕЦЕНЗУРНО СЪДЪРЖАНИЕ " ! ? ......КАКВОТО НИВОТО НА ЖЕНАТА - ТАКОВА И НИВОТО НА ПИСМАТА...
59
Пост № 31 от Станислав Терзиев. Това е истината за БКП/БСП!
60
Прост си беше, прост си остана!
61
Корнелия да обясни на така често използваната дума "народът" как тя забогатя от приватизацията? Как се случи, че едни се събудиха милионери, а любимият и надод по-беден с пенсии от 3$, за което главна вина имат комунистите? Да обяви СПИСЪК на участниците във фалита и разграбването на Б-я? Да обясни, какво и отне демокрацията, не получи ли Техноимпекс, Техноимпортекспорт; Българтабак и т.н.? Да обясни не я ли уволни Станишев именно поради корупция? Да обяви СПИСЪК с лицата от ДС и техните синове и внуци? Защо БКП/БСП гласуваха против Закона за лустрация? Разбирам, защо иска всичко да е държавно, ЗАЩОТО СЕ КРАДЕ БЕЗОТГОВОРНО? Категорично съм против тази партия. Социалисти, които полагат клетва на гроба на Живков, главният виновник за фалитите на Б-я. Все едн социалистите в Германия, да полагат клетва пред портрета на Хитлер. Но там не прощават. А в Б-я имаме мозъчно затъмнение за миналото на изстрадала Б-я. Но искам да попитам, не бяха ли гласували дебилите за тях? Не е ли позорно за Б-я, обвиняеми именно за корупция да бъдат евродепутати? Ако ние бяхме истински родолюбци, комунизъм трябваше да няма място в Народното Събрание? Днес имаме свобода и правото да избираме каква искаме да бъде Б-я, европейска или руска? Младите искат да се развиват в европейска Б-я. Аз ги подкрепям, а вие?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13817
архив

- Майко, ангелите летят ли? - Летят, детето ми. - Снощи чух баща ми да казва на слугинята "ангелче мое" . Тя кога ще лети? - От утре, миличко.

няма нови новини
Днес: 141
hot
най-четени новини в момента
сега
3088
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Депутатите ваканцуват, докато четат докладите за бюджета (НА ЖИВО/СНИМКИ)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена със супер хороскоп за сряда - Везните с пълни джобове, Козирозите жънат успехи
x