Коронавирусът объркал селекционната политика на ЦСКА?

Футбол

Коронавирусът объркал селекционната политика на ЦСКА?

8806
на 20.02.2020
Коронавирусът объркал селекционната политика на ЦСКА?
Автор:   ПИК

Епидемията със смъртоносния коронавирус е повлияла косвено на селекционната политика на ЦСКА, пише "Меридиан Мач". Визира се, че от "Армията" много сериозно са работили по трансфер на Али Соу в Китай.

Няколко местни клуба са проявили интерес към гамбиеца още в края на миналата година. А евентуалната сделка е била провалена от епидемията и наложените мерки за нейното ограничаване.

Играчът също не е бил склонен да пътува за Китай в този момент.

Твърди се още, че ЦСКА е дал картбланш на доста агенти да търсят нов клуб на Соу. По неговата продажба продължава да се работи. Трансфер обаче може да има най-рано през лятото.

препоръчано
свързани новини

Като надеждите са, че Китай отново скоро може да е ползотворен футболен пазар както за "армейците", така и въобще, а опасният вирус да бъде преборен изцяло във възможно най-близко време.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това