Вход
София
Времето в София 11 o C

КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ: Корнелия Нинова лъсна в аферата "Хохегер", разтърсила Австрия

КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ: Корнелия Нинова лъсна в аферата "Хохегер", разтърсила Австрия

на 25.05.2019
363277
99
КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ: Корнелия Нинова лъсна в аферата "Хохегер", разтърсила Австрия
Автор: ПИК
25.05.2019
99
363277

На фона на подадената оставка от правителството от Австрия и аферата с вицеканцлера Хайнц-Кристиан Щрахе, обвиняван във връзки с руски олигарси, във Виена продължава поредното дело срещу осъдения за измами лобист Петър Хохегер, съобщава Телевизия „Европа“.

Хохегер е част от мащабния процес срещу бившия министър на финансите Карл-Хайнц Грасер и общо 14 други заподозрени. Те са обвинени в получаване подкупи в размер на 9.6 милиона евро.

Преди години австрийският лобист бе в центъра и на корупционен скандал в България, който все още не е разплетен.

„Аз не разбирам какво ще маркетираме. Освен че нещо ще маркетираме с едни пари, друго не виждам. Какво ще правим в тези пари“? Така Николай Василев, министър на държавната администрация и административната реформа в кабинета на Тройната коалиция, реагира на предложението държавата на практика да отпусне 1.5 млн. лв. на оглавявания от Корнелия Нинова „Пловдивски панаир“ за реклама на държавното дружество.

Парите се отпускат по време на заседание на правителството на Сергей Станишев на 20 юли 2006 г. по предложение на министъра на икономиката Румен Овчаров. Само месец по-късно „Пловдивски панаир“ ЕАД, председателят на управителния съвет на което е зам.-министър Корнелия Нинова, сключва договор за реклама с небеизвестния австрийски лобист Петър Хохегер, осъден за злоупотреби в Австрия.

Нещо повече, офертите за популяризиране на дейността на панаира постъпват на 19 юли 2006 г., само ден преди заседанието на Министерския съвет. Отпуснатата сума е същата като цената на договора с „Хохегер“ и това е единият от индикаторите за измама. Договорът е сключен така, че в него не е ясно какви точно мероприятия трябва да бъдат извършени, колко ще струва всяко едно от тях.

Парите, отпуснати на подопечното на Нинова предприятие, се оказват и прецедент, става ясно от думите на Николай Василев по време на скандалното правителствено заседание.

„За пет години досега не е имало такъв прецедент, според мен. Тоест ние в момента какво правим? Взимаме едни пари от приходната част на бюджета, които трябва да дойдат от дивиденти на едно държавно дружество и ги даваме за нещо“, заявява Василев.

Думите му се потвърждават и от правния отдел на Министерския съвет Галина Маринска:

„В рамките на този половин час, който успях да видя предложението, помолих колегите от правна информация да ми направят една справка има ли такива прецеденти. Напълно сте прав, министър Василв, няма. Аз ги помолих да търсят от 1997 г. до 2006 г. Няма прецедент“…

Ако тези средства се разходват за нуждите на държавата, но се разходват чрез търговско дружество, все пак трябва да е ясно с каква цел го правите това за дружеството. На практика те остават в патримониума на дружеството“, обяснява Маринска.

Василев допълва: „Според мен тук има няколко аргумента – внася се без съгласуване. Няма такъв прецедент, търговско дружество да прави държавна политика, като пропускаме техническия аргумент, че няма цифри вътре, но според мен не трябва да го правим.

Въпреки тези предупреждения от страна на Николай Василев и Галина Маринска, правителството на тройната коалиция приема решението, чрез което Корнелия Нинова успява да сключи договор за реклама с осъдения в Австрия Петер Хохегер.

Припомняме, че Хохегер бе осъден на две години и половина затвор затова, че по време на предизборната кампания през 2006 г. партия „Съюз за бъдещето на Австрия“ е получила 960 хиляди евро от австрийски мобилен оператор с помощта на фалшиви фактури и чрез рекламни и пиар агенции.

Сподели:
Напиши коментар »
(99)
1
Победа с номер 18.А бе ДНЕС не е ли ден за размисъл ???,
2
Сбогом, ГЕРБ, няма да ни липсвате.
3
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
4
ПИК, и днес ли ще се „радваме” на кал по опозицията и реклама на управляващите ? Ако и да нямате срам, поне спазвайте ЗАКОНА !
5
Къде е връзката в случая! Ама пак трябва да опикаете , нали! Аре, къш, отивате си! Някой пак ще те осъди, ей!
6
БЪЛГАРИ ! Предстоят Поредните от 1944г. НЕЗАКОННИ Комунистически Избори, Организирани от НЕЗАКОННА Комунистическа Власт с Участието на НЕЗАКОННИ Политически Партии ! Който Гласува на Задунайски Избори е К-ОПЕЛЕ ! Който Работи и Плаща Задунайски Данъци е К-УРВА ! Гласуването е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, Изборите НЕЗАКОННИ ! Гласувайки Вие Признавате и Легитимирате НЕЗАКОННА 75 Годишна Комунистическа Власт ! Вместо Бюлетини Трябва да се Броят ТРУПОВЕ ! Всяка Избирателна Секция Трябва да Стане Масова ГРОБНИЦА ! Истинския БЪЛГАРИН Ходи на Избори в Задунайския Болшевишки КЕНЕФ Само с ОЛОВО, ДИНАМИТ и ТЕНДЖЕРИ ПОД НАЛЯГАНЕ ! Партии с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ. Избори с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ. Власт Придобита от Незаконни Партии Чрез Незаконни Избори е НЕЗАКОННА. АКО СИ БЪЛГАРИН: НЕ РАБОТИ. НЕ ГЛАСУВАЙ. НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ. ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ. ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ. ДА СЕ ЛИКВИДИРА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
7
на ПИК! Дори в деня за размисъл не се спират! Много сте уплашени бе,Личи ви от самолет! Явно парете ви бият и те се притеснявате от никакви глоби! Отврат!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
на 27-ми сутринта БСП ще ти даде медал за това, че още повече ни надъхваш да отидем да гласуваме. Медалът ще бъде тиквен, ще ти прилича!
10
не нарушава закона - не агитира за никого. ДАВА ИНФОРМАЦИЯ за неща, вършени от законопрестъпници!
11
ДУбрЮтрУ дрОгаркЕ и дрОгарЕ!!!! Нес е ден за размисъл и съм сигурен че ще размислите и утре ще гласувате с No 12
12
За предизборната агитация която правите в момента за партия Герб, ще бъдете санкционирани с 10000 лв глоба.
13
Кради,лъжи,убивай дори но БСП-опг не предавай, това е лозунга на БСП кандидатите за Европа!Какви апартаменти,когато Нинова открадна Техноимпекс,има десетина имота като най-скъпия е за 200лв метъра,Йончева е престъпна помагачка на Цв.Василев,пере пари за комисионни,Радев използвал служебно положение да си направи далавера с военен имот и лобира за шведите срещу комисионна, Иво Христов не е прИфесора,а шпионин на рашките,останалите са соросоиди,прескачащи от партия на партия за далаверата!
14
Ако е законопрестъпница ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА?????,
15
На опиянените герберасти припомням че от 2009 г. на власт е кадеца който е и лъжец - този който не познава брадчеда Ради и не си говори с него. За същото време Ради става неприлично богат и вече притежава не апартаменти а цели блокове и прави заменки като фокусник. Ако е имало далавери с австрийците да ги бяха дали на следствие, прокурор и съд, а не да ги прикриват. Който е крал в затвора. Време е за Възраждане на България.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Айде, сега! Като ще правим агитация в днешния ден, да правим! Гласувайте с бюлетина № 18!
18
Или някои сайтове са по-равни от останалите?
19
Престъпниците БСП+деривати си гласуваха закон за амнистия на всичко извършено до 2009 година, няколко дни преди да дойде Бойко на власт! Това е по-силно от помилване от Президента! БСП е мафия!
20
Такааа излиза, че освен Моника на СС Момата, и Импексовата Барсала заедно с Р. Печ. са близали сладоледа на Хохегер. ................................................................................ То е ясно, че Импекса трябваше със бившата кучка на СС Момата Ел Йо, отдавна да са в сливенския затвор, на ситно нарязани краставици. По интересно е, че импексовата БСПдирастия, водена от Румен Пъпката, Импексовата Барсала и бившата кучка на СС Момата, си присвои всички празници. Най мързеливите, най крадливите и най глупавите са начело на 1ви и 24ти Май. А на 8ми Март от червени БСПеерсасти и Корвети, не можем да се вредим. .............................................................................. Питам импексовата Курабия, паразита Везира Енчев има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанела начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносници, докоснечели дори за тъпкачите на жените си!!
21
Утре вече ще сте червни говеда с герберски к--ур в миризливите ви а-нуси и няма да можете да п-ърдите повече в сайта!
22
Ще ме накарате пак да гласувам с 18
23
Недопустимо е разпространяването на нови агитационни материали, както и унищожаването на материали, поставени в съответствие със законовите изисквания на местата, определени от кмета на съответната община. Има забрана и за използването на общинския и държавния транспорт за агитация както в течение на цялата 30-дневна информационна кампания, така и в съботата, определена за размисъл
24
Я , този сайт се чете повече от опозицията . Уж , тук се пишат неверни неща , пък веднага червените почват с коментарите.
25
ПИК не е хубаво, че пускате такива статии в денят за размисъл.
26
не ревете толкова много днес щото утре ще сте целите вир вода от ледения герберски душ който ще ви залее по омирисаните ви кратуни!
27
отговор на коментар
щот, тогава се появи мутрагуньо, що! Иначе щеше да попадне под ударите на закона с червена си книжка, която свидно пази!
28
ПИК трябва да се запишат и те за участие в изборите ! 100 % ще са в челото. Няма как такива борци за истината и радетели за справедливост да не бъдат в челото на българския елит. Ура и да живее ! Имаме пример , който да следваме. А и верността им и обичта им към Гер-Б са истински пример за подражание и ни кара да питаме дали тази любов е платена ......както при прости-тутките ?
29
.............КУРНЕЛЕИ УТ КРУШОФИЦА Е АСИСТЕНКА НА ФОКУЗНИКА БАЦО КОИ СЕКИ ДЕН УТКРИВА НЕЦКИ ЗАВОДИ У БУЛГАРИЯ !.......СЕКИ ГАНЬО С ФОЛЦЕВАГИН !.......ЕДИН Е ТИКВАТА И ФОЛЦЕВАГИНА !......ЗАТУВА НА 26 ПИЯНИ И ША ПУБЕДИТЕ !......РАКИА АКУ НЕМА Е ВИНОВНИ Е ПУТИН !.......ПРАТИЛ ВОДКА КОЯ ИЗПИЛИ УКРАИНЯЦИТЕ !.......И СА КВО ?......
30
ПИК, ЗАХРАНЕН С ПАРИ ОТ ГЕРБ, ЩЕ АГИТИРА И УТРЕ, НЕ ПОМНИТЕ ЛИ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ!? ТЕ СА НАГЛИ И СЕ ЧУВСТВАТ БЕЗНАКАЗНИ, ЗАЩОТО ЗАД ТЯХ СА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ.КАКЪВ ФЕЕРПЛЕЙ ОЧАКВАТЕ ОТ ТАКИВА ХОРА....(((( Е МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ САМО С РИТАНЕ, БЛЪСКАНЕ, ЩИПАНЕ....НО НЕ И С ЧЕСТНА ИГРА....(( ((
31
...............ПИКЕЗ Е МАНХАЛ 18 + !......
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Ей м-амицата ви г-адини русофилски кво се жалвате на сайта бре жалки нищожества,кой ви е канил в сайта че да ревете срещу него като убодени мечки,айде м-ръсни долнопробни твари отивайте си във вашите евразийски сайтове, повече рубли няма да лапате свършени сте боклуци!
34
Това бе капката с която преля чашата. Ако знаехме тия ФАКТИ, аз и моето семейство никога нямаше да гласуваме за БСП. Сега ще мислим кого да кодкрепим, и сигурно ще гласуваме за Коалиция за България.
35
отговор на коментар
Що, бе?! Този кенеф да не е защитена зона само за герберасти! Аз лично съм тук да ви кажа, че сте тъпи необразовани калинки и колкото повече ви крадат и ви тъпчат, толкова повече ви харесва. Това е извратено!
36
Да пратим Герб на бунището а Цвъки в затвора Гласувайте за промяна БСП само!!
37
отговор на коментар
Искаш да пикаеш с Руменчо във фонтана ли?
38
Алооо, "ГОЛЕМИТЕ ЖУРНАЛИСТИ" "борци" за справедливост, днес не е ли ден за размисъл или отново някой ви е напълнил джобовете?
39
Утре ДРУЖНО да го забием на ШАЙКАТА.....18-110......и да ви ПИКам на сурата прости гербаджии залупени.....Ниедиалко ,а за тебе иде РУМЪНКАТА
40
СПАСИ БЪЛГАРИЯ, ЗАКЛЮЧИ БАБА СИ В НУЖНИКА ОТ СУТРИНТА В ИЗБОРНИЯТ ДЕН!! НЕ НА СВИРЕПИЯТ ТЕРОР НА ЧЕРВЕНИТЕ БАБУГЕРИ- МУТРЕСИ!!!
41
ДРАСКАЧИТЕ/ МАРИОНЕТКИТЕ/ СА ПРОПУСНАЛИ УЧАСТИЕТО В АТЕНТАТА СРЕЩУ ПАПАТА/13 МАЙ 1981г./ ! ! ! !
42
За крушовската селянка някакви милион и половина са джобни пари за семки ! На нея дори стотици милиони са малки пари ! Толкова алчна и нагла селянка България не е виждала ! Ето по този показател сме определено на първо място !
43
Четейки тук такива помии се убеждавам, да се гласува за всеки но не и за тези от ГРОБ!! За Йончева е най-добре, първо да се детронира Тикеопитека, после на местните изцяло и създаване на Общ фронт за възстановяване на загубите от властването му!
44
Доле ГЕРП !!!!
45
До Патриарх ..Ех, тази деменция!Забравил си всички престъпления на великата партия, а кражбите им са безкрайни...Гласувай без съвест...
46
събудиха се пияните герберасти и започнаха да драйфат! Ш, са успите утре за изборите си, бе! Пак ш, са напиете - перманентното ви състояние!
47
Ами като гледам ти червен цървул вече се издрайфа тук след като ми и--злиза м-иризливата с-лива!
48
на гърбавите - да припомнят събития от преди сто години, но в никакъв случай да не говорят за разграбването, кражбите , корупцията и съсипването на бедната ни държавица в последните 10 години начело най-големия разбойник в историята на България!
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Днес е ден за размисъл, а ПИГ нарушава закона. ПИГ, рано или късно някой ще ви потърси сметка за цялата помия и нарушения.
51
Тук възниква един въпрос ? ПИК имат ли си знаме и герб ? На знамето извезан ли е лика на нашия , техния и вселнски любимец ? Към него вървят ли също безплатни суджуци и лични асансьори ? Те са всъщност и чудесен символ на новата ни управляваща демокрация и на водещата клика !
52
Който забравя миналото,не заслужава бъдеще!Ако Радев иска да излезем от блатото, да поиска отмяна на амнистията за престъпните Батко,Татко и Братко, от БСП-Станишев!А ако Радев е независим от спонсорите си, да премахне давността за престъпната приватизация! Ама май е страхливец, този УЖ пилот и УЖ генерал!
53
Ако има анкета за най-мразен и отвращаващ "политик" , то без никакво съмнение победител ще е Корнелия Нинова . Този крушовски екземпляр надмина по наглост другаря Хитлер.
54
отговор на коментар
С този пост показа, че сливата неизмита си ти! Признай, че снощи не я изми, ти ева мамата проста и загуена. Да беше си видяла поста, МА!
55
Не-до-дял-ко ла,йно,мет до,лен. Защо три'еш? Изкам само да не ми дав'ате акъл и преди и сега..... И т.н.,
56
Google плаща седмично онлайн работа от 8 000 до 12 000 евро. И аз получих първия месец от 32637 евро и 39496 евро в последния месечен списък на Google, когато работех у дома. Това е много удобно за потребителя и аз съм просто щастлив да разбера за него. Посетете.........>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
57
си, Недьо! Пак си се извъкал в статия под , която не може да се коментира. Един генерал плакал пред измислена трътка като генерал. Откога пожарникарите станаха генерали?!
58
Всички са от крадливото статукво и на всички децата им дори не са в Европа, а са на топли местенца в банки зад океана. Няма избор - може да има само протестен вот, например да гласуваме за репресираната кметица. Не е полезен избор да гласуваш за фризьорка и е същото като да гласуваш за Гаргамел, но поне им казваш, че не си на тяхна страна.
59
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
60
отговор на коментар
Много Ви боли ,че по голями крадци и измам- ници от Комунистите няма! Продължават да крадат особено двете Корнелия и Елена .
61
Пендалко пусни възможност да се коментира под платеният ти пасквил против жената на президента. Ще видиш колко е голяма любовта към теб и семейството ти. Платен дебил срам.
62
Ма те,наистина,НА СЕКИ КИЛОМЕТЪР.
64
Точно така, пропомняйте на заблудените червенушки какви гнусни и извратени неща сътворяваха при тяхните управления Те толкова са се "променили",че продължават да слагат в листите си стари муцуни, като омразния на много българи Румен Гечев, който ни ограби спестяванията и върна държавата години назад . Защо толкова бързо забравяме? Това ли е алтернативата, коята искаме? Нека всеки трезво прецени, а не под влияние на емоциите.
65
отговор на коментар
има по-жалък . блийз
66
отговор на коментар
Че те тези двамцата се клонираха! Бяха заедно в този кенеф, после направиха два!
67
Ако си прост Гербер, ще избереш....себеподобния си.Интелигентния човек няма как да избере...Борисов !!!!!
68
Десет години българите са постоянни свидетели на огромния повсеместен грабеж,който се извършва от милиционерската шайка.Тези нагли хора,тичат като отвързани из държавата, да молят малодушният българин,да й осигури още години,за да изсмучат и последните силици на бедната ни държава. Сдобилият се с дузина апартаменти наглец,вместо да е извън партийната структура на герб, продължава да деребейства във всички партийни структури в държавата.Асансьора го вози нагоре надолу,живота при него продължава като на кино,а Борисов търси заровеното куче в нивата на Корнелия Нинова.
69
Долни пачаври,оправи се България и по завета на Луканов, по метода на Виденов искат да се накрадат за пореден път!Няма да Ви се отвори парашута, след арестите на спонсорите престъпници, останахте без черно финансиране, мъртви сте!Бий Бойко, не прощавай на кхмерите!
70
Радев ?! То па една интелигенция .
71
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
72
Дори Путин се отнася с презрение към тях!Крякат от блатото на БСП-ОПГ, надявайки се възмездието за престъпленията им да ги подмине!Бойко да не им се вързва на КГБ сценариите и да ги бие безпощадно, никаква милост и съжаление към тези долни, корумпирани престъпници!Събрали са се Киро Контрабандиста, Кадиев Лобиста, Байкикев, Радан Кънев, Атанас Атанасов и още няколко маргинални мафиотчета и чрез ПрокопиеФ и Цветан Василев искат да се върнат на власт!
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
Ще гласуваме за ГЕРБ- аз, жена ми, сина ми, неговата жена, дъщеря ми, приятелят и, тъста, тъщата, майка ми , баща ми! Ще маркираме квадратче номер 12! Това е! Няма да допуснем червените свине да се доближат до властта!
75
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
76
Мафиотка, разюздан политически боклук! Всички в купа на БСП сте такива. За власт и пари гъз дават!
77
Никак не е хубаво да пускат материали за червената банда.Ще вземеш ти и останалите имбецили да размислиш и да пуснеш бюлетина с номер 12!!Ама никак не е хубаво!!
78
Грама, посланик Нанси Макълдауни 2008г. В грамата той е описан като недодялана и непостоянна личност, която слухове свързват с организираната престъпност. Според посланичката, Б. демонстрира липсата си на изтънченост и простоватостта си, като свои отличителни достойнства, но е най-хитрият и харизматичен играч на деня. Той ясно и последователно култивира едновременно американско и европейско одобрение, за да подсили своята легитимност, но същевременно търси и руска подкрепа. Макълдауни отбелязва, че Б. е майстор на подвеждането и преструвките, като неговата суета и нуждата му от себеизтъкване, могат да са лост, който САЩ да използват, за да му влияят. При всички случаи, ако Б. спечели изборите, това би означавало продължителна работа с него за промяната му към по-благонадеждни позиции, се изтъква в грамата. Колко години минаха и колко пъти ще гледаме един и същи филм?
79
Как проститутки народ не разбра, че двете партии са двете страни на дна една монета. Много скъп театър ни се разиграва, а имат и много резервни играчи.
80
Пик защо не спазвате закона?Сериозна санкция за вас,негодници!
81
ot.ponedelnik.idva.vidov.den.za.kornela.
82
Репресираната кметица има висше образование.
83
стотици работници от фалиралия Хим. завод за карбамид във ВРАЦА. Стотици работници не са си получили заплатите и то от години. Даваха ги по телевизията, хората плачат , а някой дори са починали. По ТВ не казаха , че е точно КОРНЕЛИА , но то се подразбира , защото тя работи с подставено лице !
84
ЗАЩОТО МУ ДАДОХ 1 МЛН.ЛЕВА ДА МЕ ЕВЕ, А ТОЙ ГИ ВЗЕ И НЕ МЕ...ВЪРНИ МИ ПАРИТЕ, ИЗМАМНИКО!ДЖАНКАТА МИ ПЛАЧЕ...
85
На Бойко пари не се дават!!!Защо не ми се обади, щях да те ...5-6 пъти абсолютно безплатно.
86
"Другарко" Нинова,ПРЕДУПРЕДИХМЕ Ви ,веднага след като СМЕНИХА ЛИСТАТА Ви,ПОДАЙТЕ ОСТАВКА! Така ли беше? "Другари" от ПИК,може ли да ни ИНФОРМИРАТЕ за това КАКВО е станало в предаването на Сашо Диков по ТВ "Евроком" в петък,с ГЛАВНИ "герои" "другарЯТ-господин" Борисов и НЕГОВИЯТ "забравен" БРАТОВЧЕД? Благодарим ,Ви!!!
87
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
88
От всички писаници -факти които четем с месеци поне разбрахме че всички са маскари и няма един свестен политик. Кой от кого по-голям крадец разбойник мошеник -с една дума -политик.Разделили са си държавата а ние раята си въобразяваме че сме щастливи.Мислим само как да избутаме месеца с ниските си доходи и сме доволни -колко му трябва на човек -една душа носи...Те да му мислят как и къде ще крият богатствата си и като умрат как ще ги носят..Халал да са им-едва ли спят спокойно -пък и тяхната не е лесна -горят им мозъците предполагам от много мислене.Боклуци !!!!
89
Да сте видели новина за комунист/социалист, че е направил, построил, съградил, помогнал на някого? Не. Единствени новини за тези хора са,че хулят някого, че има апартамент (няма значение какъв и за колко - важно е че има, защото единствените хора, които имат право да ИМАТ са комунягите),че е корумпиран (защото само те имат право да са КОРУМПИРАНИ и да ЛАПАТ НА ЕДРО), че е лъжец (защото ЛЪЖАТА е тяхна запазена марка). Няма нищо по-грусно от тези две жалки змии, които измърсиха екрана и въздуха около нас.
90
Gerb upravlqva 10 godini i darzavata e pred razpad,o6te ne sa izlqzli dalaverite im v pulen ma6tab ama i tova 6te stane skoro Gerb i DPS sa zaedno i Boiko prisluzva na Peevski,sram i pozor i za vsi4ki lakei deto glasuvat za Gerb ne6tastnici
91
Тук хората, които казват самата истина се броят на ръката ми! Има една абсолютна истина - НЯМА ЗАКОННА КОНСТИТУЦИЯ! НЯМА ЗАКОННО ИЗБРАН ПАРЛАМЕНТ ВСИЧКО Е ЕДНА ГИГАНТСКА ЛЪЖА! Сътворена още в навечерието на 10 ноември 1989 година! И кой направи това...? БКП в последствие БСП и цяла плеяда измамници от "ляво" и "дясно"! Докато не променим този факт твърдо и безкомпромисно, нито ще има законност и ред, нито ще я има България! Ние самите сме срам, защото спим и не се вдигаме!
92
Тук хората, които казват самата истина се броят на ръката ми! Има една абсолютна истина - НЯМА ЗАКОННА КОНСТИТУЦИЯ! НЯМА ЗАКОННО ИЗБРАН ПАРЛАМЕНТ ВСИЧКО Е ЕДНА ГИГАНТСКА ЛЪЖА! Сътворена още в навечерието на 10 ноември 1989 година! И кой направи това...? БКП в последствие БСП и цяла плеяда измамници от "ляво" и "дясно"! Докато не променим този факт твърдо и безкомпромисно, нито ще има законност и ред, нито ще я има България! Ние самите сме срам, защото спим и не се вдигаме!
93
отговор на коментар
От 2009 година не само Борисов е бил на власт.Забравяте Орешарски и двете служебни правителства.2007 започнах нова работа с 220 лева заплата.Според някои от пишещите сме живели охолно.
94
Нагла, лицемерна , лъжлива , посредствена синя другарка , уволнена от др. Станишев по подозрение в корупция , а сега "фъргайте", както казват др. роми един глас за мама кучка - милйончева / другото лъжливо недоразумение/ Бог да пази България от тази пасмина !
95
Лъснал наакания задник на Педялко и баба Ива с дъртата слива!
96
българския народ гласуваше за БКП с 99, 99 % резултат ? А когато управлява демокрацията за ГЕРЛБ гласуват само 65-70 % от гласоподавателите ! Това е демокрацията, някой имат свободата да гласуват и против ! Дори ги поощряваме за това ! На нас не ни е нужен резултат от 99 % ! Анадънму ? Демек ФЕРЩАНДЕН ?
97
Със снисхождение към слугите мутренски.
98
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
99
Яко плащане в съда чака Пик. Яко! И за съботното "мълчание", и за този текст, платен от Станишев и Ко. Обаче вие имате пари, Ще плащате на воля. Делата ви се завеждат още във вторник. Жената на Н....о да му мисли. Ще трябва да се изхранва само от преводи, защото мъжът й ще плаща по най-високите тарифи на СГС, където силно "обичат" Н.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21522
архив

- Кажете ми какви видове психологическо насилие знаете?
- Навън е лято, птичките пеят, слънцето пече. Всичко е окея.
- И къде тук е насилието?
- На работа съм...

няма нови новини
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
сега
1307
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите изслушват Сотир Цацаров за скандала с българското гражданство (ОБНОВЕНА)
x
ВЕЧЕ НЕ Е ТАБУ: Пуснаха мъжки секс кукли със специален пенис
x