Костадинов: Вчера 1 милион мишки продадоха мишия си живот, още 4 милиона пък си останаха по дупките

Политика

Костадинов: Вчера 1 милион мишки продадоха мишия си живот, още 4 милиона пък си останаха по дупките

38417
преди 5 часа
Костадинов: Вчера 1 милион мишки продадоха мишия си живот, още 4 милиона пък си останаха по дупките
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изборите минаха и е време за равносметка. На първо място най-вече искам да благодаря на 325 000 възрожденци, които за пореден път дадоха доверието си на "Възраждане"! За вас работим, за вас се борим. Това написа лидерът на партията Костадин Костадинов в профила си във Фейсбук.

препоръчано

"Светът се променя, уважаеми сънародници! Предстои ни заедно да променим и България! И ще я променим - ще я направим свободна, независима и богата", добави той.

По думите на Костадинов правителство ще има.

„На финала да кажа нещо извън темата. Вчера, според народния ни фолклор, беше Мишкин ден - празника на мишките. Вчера един милион мишки продадоха мишия си живот за по 100-200 лева на калпак. Още 4 милиона пък си останаха по дупките и оставиха престъпници и продажници да се разпореждат с бъдещето им. На този фон още веднъж искам да благодаря на тези 325 000 свободни и достойни човеци, които заявиха на висок глас, че е ВРЕМЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ”, написа още Костадинов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК