Костадинов: Гласувах България да бъде за пример, а не за присмех

Политика

Костадинов: Гласувах България да бъде за пример, а не за присмех

10699
преди 6 часа
Костадинов: Гласувах България да бъде за пример, а не за присмех
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов упражни правото си на глас.

препоръчано

"Гласувах България да бъде за пример, а не за присмех. Лошото е, че има катастрофално ниска избирателна активност", каза той пред журналисти.

"Хората са отчаяни, а не разочаровани", допълни той.

"Искам да кажа на българския народ, че ако днес не излезе да гласува убива собственото си бъдеще, убива настоящето си, убива България като цяло", каза още Костадинов.

България гласува за 51-то Народно събрание. Това са седмите национални избори за последните три години.

В изборите участват 28 политически формации – 19 партии и девет коалиции. В края на септември ЦИК определи чрез жребий номерата на партиите и коалициите в бюлетината. Ще се гласува с хартия и машина, като съгласно ИК вотът е равнозначен.

Право на глас имат всички български граждани, навършили 18 години към изборния ден, с изключение на поставените под запрещение и изтърпяващите наказание лишаване от свобода. По предварителни списъци това са общо 6 640 383 граждани.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борислав Цеков с РАЗБИВАЩ коментар - на финалната права победителите са... (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борислав Цеков с РАЗБИВАЩ коментар - на финалната права победителите са... (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК