Костадинов хвана за ГУШАТА Кирчо заради твърдението му, че "Възраждане" е заплаха за влизането на България в Шенген

Акценти

Костадинов хвана за ГУШАТА Кирчо заради твърдението му, че "Възраждане" е заплаха за влизането на България в Шенген

65547
на 17.11.2023
Костадинов хвана за ГУШАТА Кирчо заради твърдението му, че Възраждане е заплаха за влизането на България в Шенген
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кирил Петков заяви, че "Възраждане" е заплаха за влизането на България в Шенген. Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов.

препоръчано

Поводът за думите му е липсата на представители на "Възраждане" в международна делегация. "За посещението ѝ в Мадрид няма членове на "Възраждане", въпреки че имаме трима в Комисията по въпросите на ЕС. Няма и такива от ИТН. Председателят на комисията Кирил Петков е включил трима от ППДБ, един на ГЕРБ, БСП и на ДПС, както и двама сътрудници. Депутатите ни попитаха и защо, тъй като дискриминира третата политическа сила", обясни той.

"Фактът, че МВР призна, че не могат да спрат емигрантския натиск, застрашава влизането ни. Незнайно защо за плачевното състояние на българо-турската граница и мигрантския натиск виновни са от "Възраждане". Мигрантите минават през България без проблем, затова пак ние ли сме виновни?", попита още той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК