Костадин Ангелов апелира ресторантьорите да са разумни

Политика

Костадин Ангелов апелира ресторантьорите да са разумни

12378
на 25.01.2021
Костадин Ангелов апелира ресторантьорите да са разумни
Автор:   ПИК

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов призова пред журналисти в Стара Загора към разумен дебат на предстоящата среща с представителите на ресторантите, заведенията и нощните клубове, на която ще бъдат обсъдени възможни варианти за тяхното функциониране.

препоръчано

Здравният министър изтъкна, че днес вече не говорим за закъснели линейки и загубени човешки животи, за дефицит на легла в болниците, защото проблемите са били решени с добрата организация. По думите му резултатите са впечатляващи, но уроците не са научени от всички.

"Днес не може да забравим с лека ръка положените усилия и утре отново да се върнем в изходяща позиция", посочи министърът.

От 4 февруари ще отворят врати училища, спортни зали и културни центрове, обяви министър Ангелов. При установено стабилизирано ниво на смъртност ще бъда остлабени още мерки. България води консервативна, но далновидна политика при овладяване на коронакризата, изтъкна още здравният министър.

Костадин Ангелов повтори известната мисъл:"Народ, който не познава историята си, може да повтори грешките."

Той присъства на откриването на обновената Клиника по хематология в Университетската болница в Стара Загора.

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: ДПС с първи коментар за изборните резултати: Програмният кабинет трябва да надмогне нашето партийно политическо его (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това