Костадин Ангелов разкритикува Румен Радев: Няма последователно и логично поведение

Акценти

Костадин Ангелов разкритикува Румен Радев: Няма последователно и логично поведение

96979
на 11.05.2021
Костадин Ангелов разкритикува Румен Радев: Няма последователно и логично поведение
Автор:   ПИК

Никога няма да престана да бъда лекар, до гроб ще си остана такъв и ще помагам на хората. Това коментира пред БНТ здравният министър в оставка Костадин Ангелов.

препоръчано

Чух много проблеми на хората и считам, че мога да дам максимум от хората тези проблеми да бъдат разрешение. Обикаляйки, разбрах нещо много важно - че досега хората не са чувани изцяло. Трябва да променим начина си на работа и да започваме да решаваме проблемите на всеки един човек, каза Ангелов, който е член на изпълнителното бюро на ГЕРБ от днес.

На въпрос Румен Радев ли е най-големият враг на ГЕРБ, Ангелов коментира, че президентът показва липса на отговорност.

„Президентът е подписал декларация, той представлява България. Като такъв трябва да бъде прозрачен към всеки отделен българин. Като отворите сайта на президента трябва да разберете какво е направил той като е бил на тази среща на Б9. Прочетохме едно съобщение, от което не стана ясно нищо. Всъщност той се е подписал там, че осъжда това, което прави Русия и в Чехия, и в България. Ние разбрахме от чуждите медии, от колегата Митов. Това логично поведение ли е? Това последователен политик ли е? Това държавническо поведение ли е? За мен не”, коментира проф. Ангелов.

Д-р Кацаров е изключителен професионалист в сферата на здравеопазването, но много лесно се критикува, когато си извън сферата на здравеопазването, извън министерския кабинет. Аз ще следя внимателно действията на министър Кацаров, посочи той в коментар за новия служебен министър на здравеопазването Стойчо Кацаров.

Той съобщи и новини за състоянието на Владимир Каролев. Все още има опасност за живота му. "Колегите от "Пирогов" правят всичко възможно той да се възстанови", уточни проф. Ангелов. 

Сподели:
Бомба x
ТОП 5: Жената търси тези качества в идеалния бъдещ съпруг ТОП 5: Жената търси тези качества в идеалния бъдещ съпруг
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 192
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това