Костадин от "Възраждане" се присмя на масовката на Киро и Христо: Смешен "протест" на канадската и украинската фракция пред парламента

Епицентър

Костадин от "Възраждане" се присмя на масовката на Киро и Христо: Смешен "протест" на канадската и украинската фракция пред парламента

105738
на 18.11.2022
Костадин от Възраждане се присмя на масовката на Киро и Христо: Смешен протест на канадската и украинската фракция пред парламента
Автор:   ПИК

Гледам смешния "протест" на канадската и украинската фракция пред парламента заради връщането на хартиената бюлетина.

препоръчано

Нито един журналист не пита храбрите оловни войници на Херо Мустафа защо гласуваха безпроблемно заедно с ГЕРБ и ДПС за подаряването на българското оръжие на Украйна, за покупка на още 8 чертежа на американски самолети и за унищожаване на българския лев, а сега изведнъж промените в изборния кодекс, извършени от ГЕРБ, ДПС и БСП, станаха огромен проблем?

Възраждане има принципна позиция срещу въвеждането на хартиената бюлетина. Ние поддържаме машинното гласуване от години и не сме си сменяли позицията. Това обаче няма как да се каже за ПП и ДБ, които само допреди няколко дни пускаха срамежливи намигвания към ГЕРБ за съставяне на общ кабинет.

Нивото на българската политика е отчайващо ниско. Инфантилни безхаберници, крадливи схемаджии, брутални престъпници, рафинирани измамници и обикновени шизоиди доминират политическата карта на републиката. Цялата тази сган обаче работи в учудващ синхрон винаги, когато стане въпрос да се смачка България и българският национален интерес. Последна справка - единодушното гласуване за еврото, оръжието и самолетите.

Ето защо смешният протест няма да заблуди никого, освен софийския жълтопаветен планктон. Разлика между ГЕРБ, ПП, ДПС, ДБ, БСП и БВ няма. Доказват го делата им през последните години.

Поради тази причина най-доброто решение за Родината в момента е да има нови избори. Рим не е бил построен за един ден, и за съжаление България също няма да се освободи от паразитната сган и чуждата опека само с едни избори. Ето защо е време да направим следващата крачка по пътя към националното Възраждане на България!

Костадин Костадинов, Фейсбук

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Учени: Хомеопатията влияе на имунната система Учени: Хомеопатията влияе на имунната система
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Радев размаха пръст на парламента на консултациите с Български възход. Янев: Правителство трябва да има (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Радев размаха пръст на парламента на консултациите с "Български възход". Янев: Правителство трябва да има (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК