Костовистите скочиха на Борисов заради Плевен - Христо Иванов и Спартански обявиха война на ГЕРБ (СНИМКИ)

Политика

Костовистите скочиха на Борисов заради Плевен - Христо Иванов и Спартански обявиха война на ГЕРБ (СНИМКИ)

96497
на 31.10.2019
Костовистите скочиха на Борисов заради Плевен - Христо Иванов и Спартански обявиха война на ГЕРБ (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ДСБ, Радан Кънев и Христо Иванов призоваха сектата на костовистите да подкрепят марионетката си Спартански показа проверка на ПИК.
Както вече разкрихме, дотук в кампанията проваленият кмет на Плевен криеше, че зад него стоят ДСБ и Христо Иванов. Изплашен от задаващия се тежък изборен провал, той е решил да активира своите политически ментори.

препоръчано

Първи на призива откликна Радан Кънев, който от сутрин до вечер агитира за Спартански, изполвайки личния си фейсбук профил. Парадокс - евродепутат, на когото заплатата плащат българските и европейските данъкоплатци, вместо да работи, си губи времето в подкрепа на кмета, който бе осъден за неправомерно харчене на европейските пари.

Убедени сме, че Кънев е наясно какъв риск му носи подкрепата към уличения в корупция, според медийни публикации, Спартански. Причината да го поеме е фактът, че костовистите и Христо Иванов от години разчитат на общинския бюджет в Плевен като куче-касичка за непрозрачно финансиране на политическата им дейност. Впрочем - сектата на костовистите се съгласи със своя лидер Радан Кънев за подкрепата към Спартански. Ето и някой от най-интересните мнения във фейсбук:


Victoria Ikonomof:
„С вот в Плевен за Спартански, ДСБ може да спре АЕЦ „Белене“ и руската газ. Всички пред урните в неделя“!

Вангел Николов:
„Браво за подкрепата в Плевен! Дано Спартански и ДСБ пак ударят Борисов“.
Красимир Гърков:
„Плевен е единственото място, където ДСБ може да спечели кмет на община. Само Спартански и бой по гербаджиите“!
Траяна Василева Пеева:
„Спартански е избран с помощта на ДСБ. Той трябва да спре АЕЦ „Белене“ и руския газопровод“.


Никола Димитров Лаута:
„След лошите резултати в София и Пловдив, Спартански е шансът на ДСБ да вземе областен град. Успех!“

Очевидно ДСБ дава подкрепата си за Спартански срещу следните ангажименти от негова страна:

1. Да направи всичко възможно, за да саботира големите енергийни проекти, които ще се реализират в Плевен и региона - ядрената централа АЕЦ "Белене" и газопровода "Балкански поток".

2. Да спечели кметско място в областен град. След шумния провал на ДСБ, Плевен е единственото място, където Радан, Костов и Христо Иванов могат да си припишат победа.

3. Да ударят ГЕРБ и Борисов. Припомняме, че Плевен бе едно от местата, в които ДСБ хвърлиха огромен ресурс, включително и купуване на ромски гласове, за да бият ГЕРБ преди четири години. Днес марионетката на ДСБ Спартански губи, което хвърли в истерия Радан Кънев и Христо Иванов.
Фейсбук коментарите сочат и нещо друго. Ако плевенчани изберат Спартански, то те гласуват за:
1. Война с изпълнителната власт и лично с премиера Бойко Борисов.
2. Спиране на всички инфраструктурни и енергийни проекти, които ще създадат хиляди високоплатени работни места за младите, квалифицирани плевенчани.
Плевенчани, развитие на града или застой при ДСБ/Христо Иванов, които ще направят с Плевен това, което задкулисният им началник Костов направи с "Плама Плевен"?

Гласувайте за Спартански, за да получите Костов

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК