Костов нападнат за пари, Командира натиснал паник-бутона

ЧАС ПИК

Костов нападнат за пари, Командира натиснал паник-бутона

19584
на 11.05.2013
Костов нападнат за пари, Командира натиснал паник-бутона

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Воръженият мъж, който нападна дома на Иван Костов в столичния квартал Драгалевци, е В.Г. (36г.) от Плевен, с криминална регистрация за кражба, съобщиха пред ПИК криминалисти от столичната полиция. Това се случва само ден, преди парламентарните избори.

препоръчано

Къщата на лидера на ДСП е била атакувана рано тази сутрин около 7,30 ч. Мъжът е нахлул с цел грабеж на пари и ценности. По време на нападението Костов и съпругата му Елена били в дома си, там била и едната им дъщеря. Командира реагирал светкавично - натиснал паник-бутона и до минути пристигнали сотаджии и полицаи от СДВР, които задържали въоръжения.

В момента органите на реда снемат обяснения от Костов, жена му и дъщеря му.

Пред къщата на политика им два полицейски автомобила и един на СОТ.

Очаквайте подробности!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПИК TV! Колтуклиева издирва под дърво и камък Доган. Съобщиха на Сокола, че журналистката го чака пред превзетата централа, а той отговорил, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК