Котка оцеля три седмици в корабен контейнер, хранила се с бонбони

ШАРЕН СВЯТ

Котка оцеля три седмици в корабен контейнер, хранила се с бонбони

1218
на 17.01.2021
Котка оцеля три седмици в корабен контейнер, хранила се с бонбони
Автор:   ПИК

Котка успя да оцелее в продължение на три седмици на кораб, превозващ контейнери от Одеса до Израел, след като беше заключена в един от тях, съобщава сайтът „Лента”, цитиран от „Дарик”.

препоръчано

Животното останало живо през цялото това време, защото се е хранила с ... бонбони. След като били разгледани кадри от камерите за видеонаблюдение, се оказало, че котката се е промъкнала в контейнера по време на товаренето в Одеса.

Морският съд напуснал пристанището на 26 декември и плавал в продължение на три седмици. Още не е ясно как животното е издържало толкова време без вода. В контейнера котката прогризала опаковката на кутии за бонбони и се е хранила с тях.

Директорът на спедиторската компания Александър Винник разказа, че за пръв път се случва подобно нещо в тяхната многогодишна практика. Моряците предполагат, че котката е издържала без вода, като е близала капки конденз от стените на контейнера.

Понастоящем котката-мореплавател е под карантина. Историята й впечатли много израелци, които искат да я осиновят.

 

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това