Коцето от "Възраждане" с нова атака срещу Просто Киро: Имаме едно немощно, страхливо и тотално некомпетентно правителство

Епицентър

Коцето от "Възраждане" с нова атака срещу Просто Киро: Имаме едно немощно, страхливо и тотално некомпетентно правителство

39886
на 24.04.2022
Коцето от Възраждане с нова атака срещу Просто Киро: Имаме едно немощно, страхливо и тотално некомпетентно правителство
Автор:   ПИК

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отново атакува Просто Киро и кабинета му. Атаките на Костадинов срещу афериста от Харвард и се засилиха в последните седмици.

препоръчано

Навръх Разпети петък Костадин Костадинов вече изстреля мощен залп срещу кабинета на Кирил Петков.

"Имаме класически пример за едно немощно, тотално импотентно в управленски план правителство, което страда от всяческа безидейност и некадърност във всяко едно отношение. Каквото и да кажа, колкото и да е критично, ще бъде доста слабо, за да обрисува ситуацията, в която се намираме в момента“, написа лидерът на "Възраждане" в страницата си във Фейсбук.

И отново в социалната мрежа, на Велика събота, Костадинов заяви: 

"Имаме едно немощно, страхливо и тотално некомпетентно правителство. Време е да си ходи!“.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Най-мощният ритуал за привличане на любов Най-мощният ритуал за привличане на любов
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Експериментът Петков-Василев донесе милиарди щети. Нашите избиратели не допускат коалиция с ПП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Експериментът "Петков-Василев" донесе милиарди щети. Нашите избиратели не допускат коалиция с ПП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това