Кошмарен декември за ЦСКА и Лудогорец

Футбол

Кошмарен декември за ЦСКА и Лудогорец

5637
на 09.11.2021
Кошмарен декември за ЦСКА и Лудогорец
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Незапомнен в историята декември предстои пред ЦСКА. Футболният съюз реши -„червените” да изиграят 10 мача за 30 дни. Заради отложените три двубоя в началото на сезона централата взе решение всичко да се струпа наведнъж до края на годината.

препоръчано

Същото важи и за „орлите“, отлагали в началото на кампанията мачове от елита заради ангажимент в Европа, програмата им включва 9 двубоя за 27 дни.

Ужасяващата серия за „червените“ стартира на 20 ноември с домакинство на Арда След това е евродвубоят срещу Бодо Глимт в Лигата на конференциите в четвъртък. Ще изминат три дни и ЦСКА трябва да гостува на Лудогорец. Само 72 часа по-късно е домакинството на окомотив (Сф). Кошмарната серия продължава с мач срещу Пирин в Благоевград. Така пред тима се събират три дуела за седмица.

Черешката на тортата е последният евромач срещу Рома. И отново седмица с три срещи – Черно море в София, Локомотив (Сф) най-вероятно на “Васил Левски” и Лудогорец на “Армията”. Финалът на маратона е два дни преди Бъдни вечер - гостуване на Арда в Кърджали.

Треньорът на „червените“ Стойчо Младенов непрекъснато алармира, че отборът е изморен. А предстоящата пауза изглежда като тур с влакче на ужасите за ЦСКА. Най-голям кошмар е за чужденците, които се надяваха да си тръгнат за празниците още по средата на декември.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 юни - Скорпионите да се пазят от недоброжелатели, промени очакват Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 юни - Скорпионите да се пазят от недоброжелатели, промени очакват Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ИТН след срещата с ГЕРБ: Изслушахме идеите им, не сме говорили кой ще е премиер и кои ще са министри (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ИТН след срещата с ГЕРБ: Изслушахме идеите им, не сме говорили кой ще е премиер и кои ще са министри (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК