Кошмарна новина за Ботев (Пловдив)

Футбол

Кошмарна новина за Ботев (Пловдив)

9893
преди 4 часа
Кошмарна новина за Ботев (Пловдив)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полузащитникът на Ботев (Пловдив) Антонио Перера е със скъсани кръстни връзки на коляното, съобщиха от футболния клуб. 

препоръчано

Испанският халф получи травмата по време на шампионатния двубой срещу Левски в събота, спечелен от "канарчетата" с 1:0. Перера бе принудително заменен в 58-ата минута.

След направени допълнителни прегледи е установено, че полузащитникът е със скъсани предни кръстни връзки. Той ще трябва да се подложи на операция и ще отсъства от терените в следващите 6-7 месеца. 

От началото на настоящия сезон Перера взе участие в 15 мача за Ботев във всички турнири, като направи и две асистенции, припомни "Гол.бг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)
ново
Днес: 113
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК