Вход
София
Времето в София 26 o C

Кошмар за Би Ти Ви! Сутрешният блок на телевизията се срина окончателно! Тежък провал за Венелин Петков и протежетата му!

Кошмар за Би Ти Ви! Сутрешният блок на телевизията се срина окончателно! Тежък провал за Венелин Петков и протежетата му!

на 11.01.2015
1279
26
Кошмар за Би Ти Ви! Сутрешният блок на телевизията се срина окончателно! Тежък провал за Венелин Петков и протежетата му!
Автор: ПИК
11.01.2015
26
1279

За две години аудиторията на ранните предавания намаля с близо 15 на сто.

Големият губещ от общото намаляване на аудиторията е Би Ти Ви. В края на 2012 г. показателите сочат средно по 470 000 българи от всички възрастови групи пред екрана на „Тази сутрин“. Година по-късно сборът е 390 000 души, а миналата той вече е 287 000, сочат резултатите на агенцията за проучване на аудиторията ГАРБ. След напускането на Ани Цолова и Виктор Николаев в средата на август 2013 година Би Ти Ви за пръв път от създаването на „Тази сутрин“ прекъсна за няколко седмици излъчването на блока.

През септември тя го възстанови с водещи Генка Шикерова и Константин Караджов. По-късно тяхното място бе заето от Антон Хекимян и Биляна Гавазова. През 2015 г. предстоят нови рокади в „Тази сутрин“, тъй като Биляна ще става майка.

Най-осезаемо е намаляването на интереса към „Тази сутрин“ в София и в малките градове на страната с население под 100 000 души. През 2012 г. в столицата сутрешният блок на Би Ти Ви е следен ежедневно средно от около 64 000 души. Две години по-късно сборът е едва 38 000 човека. В малките градове Ани Цолова и Виктор Николаев се били гледани от около 203 000 души всеки ден, а миналата година Антон Хекимян и Биляна Гавазова са се явявали средно пред около 110 000 човека.

Телевизионни експерти отчитат, че резултатите са тотален провал на шефа на новините в Би Ти Ви Венелин Петков. Бившият новинар и колегите му от нюзрума предлагат скучни теми и още по-скучни и изтъркани гости в сутрешния блок на медията. Изпълнителният директор Павел Станчев гледа безучастно отстрани и се е задоволил с ролята на статист.

На БНТ и на TV7 общото намаляване на зрителите на сутрешните блокове не се отразява толкова драматично. През 2012 г. средната аудитория на „Денят започва“ по БНТ1 е 79 000 души, а на „Добро утро, България“ по TV7 - 38 000. През 2014 г. съотношението е сходно - 63 000 за обществената телевизия и 36 000 за частната.

Статистиката сочи, че през 2012 година зрителите на „Тази сутрин“ по Би Ти Ви, „Здравей, България“ по Нова, „Денят започва“ по БНТ1 и „Добро утро, България“ по TV7 са общо 705 000 души. През 2013 г. те намаляват до 673 000 българи, а миналата година падат до 617 000, което е с около 90 000 по-малко спрямо края на 2012 г.

Единствената телевизия, която отчита ръст в аудиторията през последните 730 дни, е Нова, показват отчетите на ГАРБ. През 2012 г. нейната аудитория е средно 118 000 на издание. През 2013 г. тя се увеличава до 166 000 души, а през миналата достига 230 000.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(26)
1
абе как я броите тази аудитория,хеле пък в селските кочини,като нищо не се отчита никъде и никой на никого не плаща затова или сме фалшифицирали едни документи и си цоцкаме парите
2
НЕВЕРОЯТНАТА ПРОСТОТИЯ Е ПО ПОВЕЧЕТО ТЕЛЕВИЗИИ, НО ТУК Е ОЧЕБИЙНА!!!!
3
Не че са лоши темите на БТВ сутрин, не че Хекимян е некадърен - просто не се получава спойката, няма живец! За това не може да са виновни само водещите. Биляна Гавазова обаче блести често с некомпетентността си. Е, добре, ще се върне Шикерова на нейно място, и какво от това? Онази пък е прекалено зла, нетърпелива и невъзпитана. БТВ се срива не само сутрин. Новините с тази ледена принцеса Виктория също отблъскват. Шоуто на Слави завършва деня ни с поредната порция простащина. Нужни са коренни промени!
4
Най-потресаващи са в събота и неделя са трите вещици - Марчева, Векилска и третата с вид на стара чанта! Глупости и простотия без край!
5
Най-големия номер в целия цирк, е че телевизията на Ислямска държава се излъчва чрез АМЕРИКАНСКИ спътник. Изводите си правете сами!
6
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТВ МНОГО СЕ ФРЪЦКА ТАЯ ЦОЛОВА БЕ А ВСЪЩНОСТ НЕ Е ОБЕКТИВНА -ВИКТОРЕ ЩЕ ТЕ ПРЕСКОЧИ С ТЪПОТИЯТА СИ ОТ КОМЕНТАРИ
7
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТВ МНОГО СЕ ФРЪЦКА ТАЯ ЦОЛОВА БЕ А ВСЪЩНОСТ НЕ Е ОБЕКТИВНА -ВИКТОРЕ ЩЕ ТЕ ПРЕСКОЧИ С ТЪПОТИЯТА СИ ОТ КОМЕНТАРИ
8
Биляна притежава хладна красота, но същевременно е като имунизирана към хорската мъка за разлика от Ани Цолова. Гавазова е надута, надменна и не може да прояви съчувствие при социални теми. Също така не прояввява желание да вникне в теми, при които се изисква предварителна подготовка особено когато темите са икономически.
9
Докато при диктатурата хората са НАЯСНО с обстоятелството, че са потиснати и контролът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се поддържа чрез сила, при режимите на представителна демокрация социалната система е стабилна, тъй като КОНТРОЛЪТ върху информацията се извършва тайно, за да МОЖЕ хората да ВЯРВАТ, че живеят в свободен свят. За да се определени РЕАЛНОТО ниво на прозрачност и на плурализъм на информационната система на една страна, която нарича себе си демократична, е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се разбере кои са собствениците на вестниците, телевизионни и интернет канали (сайтове) или тези, които представляват Борда на директорите. Този обикновен контрол е в състояние да РАЗКРИЕ например в страните от Западна Европа и САЩ, определени като демократични, - че информационните източници са концентрирани в РЪЦЕТЕ на обичайните големи финансови и индустриални групи. Медиите НЕ са независими и НЯМАТ задачата да откриват и съобщават истината, а да ПРЕДСТАВЯТ света така, както "те" ИСКАТ да бъде ВЪЗПРИЕТ. "Ние трябва да казваме истината, истината и само истината. Но - не цялата истина." Йозеф Гьобелс - министър на пропагандата на Нацистка Германия.
10
Гавазова е образец на простащина, тъпотия, глупост, върховна и въпиеща некомпетентност. Достатъчно е само да си отвори устата, за да се отврати безвъзвратно аудиторията и дистанционното да бъде използвано немедлено.
11
понеже собственикът им от Банкя е простак, и те станаха символ на простащината! Такова е положението и в БНТ и ТВ7. Необективни, преднамерени, зависими от обръча на свинефермата ГРОБ. Гнусните шърлита на нашето време...
12
Да държат червени предаванията, като на учендолския главоч и всички червени мекерета после, защо нямазрители...
13
Ако за времето което прекарваш тук не получаваш нито 1ст.,то същото прекарано време в най-бързо развиващата се българска социална мрежа се заплаща. Там също има чат запознанства игри и мн. други интересни неща. Прави пари-не си губи времето! Регистрирай се http://pal.bg/?ref=21b36vbul3
14
Е па то, веднъж със стомната за вода, втори път със стомната за лъжа и третия път се чупи, или иначе казани, писна ни да ни лъжат.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Никой не ги гледа, защото са продажна медия. Изгониха Ани и Виктор, защото питали кой?! Заради ония, дето сега разправя, че той всичко направил за да спаси банката... Е, орешарски вече го няма, ама те ще си останат в калта!
18
Не може с Кекемян и Гавазова да искаш да имаш рейтинг, всичко е свързано - вижте мениджмънта на тази телевизия, вижте протежетата им и после си правете изводи, управленски екипи само на думи, където са минали трева не никне, еврейчета и американчета...тази събота и тази неделя също не ги коментирам, то е ясно кой на кой е мъж и кой за какво се бори, жалко че има кадърни млади журналисти на които не им се дава шанс, защото не си лягат с някой спонсор на телевизията или нямат гръб...просто пълна трагедия...деца с болни амбиции - без чар без излъчване - пипа дикова и сашето евро...как искаш да седне човек и да гледа и да му е интересно...връзкари, дето нямаше да са и чистачи в мол-а, ако нещата не стояха така...
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
АЛФА ТВ ИМ ОБРА ЗРИТЕЛИТЕ. САМО ПО ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ МОЖЕ ЧОВЕК ДА РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА ЗА ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВАТА И СВЕТА. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТЕЛЕВИЗИИ СА ЕДНИ МАНИПУЛАТОРИ И ПРОМИВАЧИ НА МОЗЪЦИ.
22
за сериала "Прости журналистки", предвидени са главни роли за всички такива от сутрешните, съботните и неделните блокове на средствата за масова дезинформация НТВ, БТВ, БНТ, ТВ7, ТВ Европа и ОнЕър.
23
с 21 - АЛФА ТВ е единствената интелигентна, компетентна, обективна и българска телевизия. В нея работят млади и интелигентни журналисти, които са истински българи и отразяват обективно събитията у нас и по света - коренна противоположност на генно-модифицираните, продажни и тъпи журналисти от останалите големи телевизии, които манипулират и лъжат откровено българите, работят против тях и държавата. А колкото и да им е неприятно на някои простаци /те затова не обичат АЛФА и АТАКА/, само по ТВ АЛФА могат да се чуят компетентни, подкрепени с много факти и материали анализи за събитията у нас и по света, за причините и следствията от тях. Но ТВ АЛФА Е САМО ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ, ЧЕСТНИТЕ И МИСЛЕЩИ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ, а не за простаците, продажниците и българофобите - те я мразят.
24
НЕ МИ Е ЯСНО КАК ТОЧНО ОТЧИТАТ РЕЙТИГА НА ДАДЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ И КОЛКО Е ТОЧНА НО ЗА ПАДЕНИЕТО НА БТВ Е ЯСНО. ТЕ СТИГНАХА ДО ТАМ ,ЧЕ ДАВАТ ЕФИРНО ВРЕМЕ НА ПРОСТАШКОТО ПРЕДАВАНЕ ПАПА РАЦИ,КОЕТО СЕ ВОДИ ОТ " УМНАТА ,ИТЕЛИГЕНТА ЖУРНАСЛИСТКА" ЗАЛОЖИХА НА ТОВА ДА И ПОКАЗВАТ ДИКЛОТЕТО И НАТЪПКАНО СЪС СЛИКОН, И ПРОСТАШКО И ПОВЕДЕНИЕ КОЯТО ПОКАЗВА "ВАЖНИТЕ НОВИНИ" КОЙ СИ КУПИЛ ДВА ДОМАТА И КУП ДР .ПРОСТОИИ. Е МИСЛЕХ ,ЧЕ В БТВ ИМА ИНТЕЛИГЕНТИНИ И УНИ ХОРА НО УВИ . НЯМА ПО ТОЗИ НАЧИН ДА СИ ГО ВДИГНЕТЕ ВЕЧЕ ПАДНАЛИЯ ...............РЕЙТИГ.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Пълни измишльотини. Вие в тая агенция П И К боб ли мятате, на кафе ли гледате? По-скоро май сте от типа "Звездите ми го говорят".....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

-          - Докторе, докторе, по време на изпити за шофьорска книжка ставам страшно нервен и ме е страх.

-          - Не се безпокойте, ще издържите и ще преминете изпита.

-          - Но аз съм инструктор!

няма нови новини
Днес: 298
hot
най-четени новини в момента
сега
2651
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
10 неща, с които родителите съсипват брака ви
x