КОШМАР! Кучи студ, във влака от Видин за София (СНИМКА)

Животът днес

КОШМАР! Кучи студ, във влака от Видин за София (СНИМКА)

13774
на 26.02.2018
КОШМАР! Кучи студ, във влака от Видин за София (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В кучи студ са принудени да пътуват пасажерите във влака Видин - София, съобщава Новини.бг. Тренът се движи и с голямо закъснение. 

препоръчано

Влакът тръгнал в 5.30 сутринта, като по разписание е трябвало да пристигне в София в 10:17 ч..Но пристига в 12 без 10. По време на пътуването влакът спирал на село Страцимир, където пътниците чакат около 40 минути, тъй като манишината се е повредила. 

След идването на работища машина, влакът отново спрял - този път на село Зверино, където изнервените пътници стояли в спрелия влак още 20 минути.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК