КОШМАР: Четирима души са в неизвестност след адската експлозия край гара Елин Пелин, един от тях е синът на...

Акценти

КОШМАР: Четирима души са в неизвестност след адската експлозия край гара Елин Пелин, един от тях е синът на...

257001
на 25.07.2024
КОШМАР: Четирима души са в неизвестност след адската експлозия край гара Елин Пелин, един от тях е синът на...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По информация на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов синът на собственика на складовете за фойерверки край гара Елин Пелин, които се взривиха малко преди 18.30 ч. тази вечер, е в неизвестност.

препоръчано

По непотвърдена на този етап информация той е бил в складовете по време на екслозията, съобщи БНТ. Момчето е на 22 години.

"Най-лошото е, че единствените хора, които могат да дадат най-актуална информация са охранителят, който заради случилото се е абсолютно неадекватен и дава различни данни непрекъснато. Имало е хора, които са дошли да вземат пиротехническа техника. Точно тогава се случва взривът. Предположението е, че при пренасянето на техниката, тъй като е изнасяна от основните складове към офисите, е станало нещо. Това са твърдения на хора, които говорят "коридорно", заяви министър Стоянов.

При едно от включванията си от мястото на инцидентът той съобщи за двама души, за които се смята, че са в неизвестност.

Около 21 ч., когато МВР-шефът говори пред медиите, той очакваше всеки момент на терен да пристигне собственикът на фабрика "Енигма" - Тодор Попов. По време на взрива той не е бил на територията на София.

Според по-нова информация на колегите от "Флагман" неизвестните лица са четири. Шансът да са живи е твърде малък, тъй като взривовете продължават вече четвърти час. А в един от складовете е имало пиротехника с 2 тона тротилов еквивалент

Тежко пострадалите жена на 20 години и мъж на 48 години се борят за живота си в реанимацията на "Пирогов". Те са съответно с 85 и 35 процента изгаряния. Състоянието им е тежко.

На място има доброволци, които са в готовност да помогнат за гасенето на пожара, но към момента гасителните дейности не са възможни, поради продължаващите гърмежи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК