Коя женска фигура е мокрият блян за мъжете

СВЕТЪТ ДНЕС

Коя женска фигура е мокрият блян за мъжете

15481
на 30.12.2021
Коя женска фигура е мокрият блян за мъжете
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Базирайки се на няколко общи външни характеристики, експерти са определили основно пет вида фигури при жените, които природата е заложила във формата на женското тяло: “пясъчен часовник”, “правоъгълник”, “триъгълник”, “обърнат триъгълник” и “ябълка”.

препоръчано

Група европейски и северноамерикански учени се заеха със задачата да установят коя от петте типа женски фигури е най-привлекателна за мъжете. Ето и техните обобщени резултати:

Оказва се, че господата изпитват най-голяма симпатия към класическата дамска фигура с формата на пясъчен часовник, известна като най-женствената и неслучайно сексапилна форма при дамите. Тя се характеризира с приблизително еднаква ширина на раменете и ханша, както и с около една трета по-тънката от ханша талия.

Според проучването всяка дама с тази фигура, независимо от цвят на косата или стил на облеклото, е достатъчно секси и магнетична. Господата дори се оказали готови да простят всякакви несъвършенства по тялото на жените, стига те да са носителки именно на тази форма.

Мъжете, участвали в допитването, били категорични още, че женствените извивки им действат толкова силно, че те дори били склонни да не забележат никакви недостатъци по тялото в случай че такива има.

С фигура тип "пясъчен часовник" могат да се похвалят едни от най-известните и секссидоли в историята на човечеството като Мерилин Монро, Елизабет Тейлър, София Лорен, Салма Хайек, Ким Кардашиян, Скарлет Йохансон.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Цветанка Андреева: ППДБ ще се разпаднат, ако са четвърти на изборите! Кампанията е решаваща за... (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Цветанка Андреева: ППДБ ще се разпаднат, ако са четвърти на изборите! Кампанията е решаваща за... (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК