КРАДЕТЕ, но цитирайте! Ето къде лъсна едно към едно статия на ПИК за скандалната съдийка Владка, женена за бос на "Боксовете"

Политика

КРАДЕТЕ, но цитирайте! Ето къде лъсна едно към едно статия на ПИК за скандалната съдийка Владка, женена за бос на "Боксовете"

41370
на 10.10.2019
КРАДЕТЕ, но цитирайте! Ето къде лъсна едно към едно статия на ПИК за скандалната съдийка Владка, женена за бос на Боксовете
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разследване на ПИК от понеделник за скандалната съдийка Владислава Цариградска-Бировска, женена за бос в бандата на „Боксовете“ и Камен Балбузанов „Куката“ в Плевен, лъсна открадната едно към едно днес в сайта "Блиц".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Изданието не ни цитира, а се позовава на седмичника "Уикенд", в който също е публикувана статията ни. Проверка на ПИК обаче установи, че там обаче поне са си направили труда да променят заглавието, увода и са преразказали с други думи разкритията ни. 

Съвсем различна е ситуацията в "Блиц", които са прекопирали дословно и заглавието на ПИК, и текста, че даже и почернените като акцент пасажи, което е видно от снимките и е запазена марка на медията ни!

Колегите са оценили високо статията, която разкрива топлите връзки между членката на опозорения Съюз на съдиите на пусналия убиеца Полфрийман - Калин Калпакчиев, и хора от високите етажи на родния ъндърграунд. Както и факта, че именно въпросните съдии и крими елементи предвождат протестите срещу избора на Иван Гешев за главен прокурор, защото именно той ги преследва и вкарва в затворите за престъпната им дейност. 

Това направиха и читателите на ПИК още в понеделник, когато разследването излезе в ПИК и натрупа за нула време близо 200 000 прочитания (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). 

Откраднатата едно към едно статия в сайта "Блиц" се появи едва днес, когато е намерен начин йезуитски да бъде избегнато позоваването на ПИК. За по-лесно обаче, вместо да набират десетки хиляди букви, са решили да копират едно към едно разследването от медията ни. Там има и незавиден брой прочитания. 

Същата ситуация се повтаря ежедневно и с други сайтове и сме длъжни постоянно да търпим факта, че някой преживява на наш гръб, което е меко казано отвращаващо. Особено за издания, които тръбят да са много честни и морални...

Нормално е да крадете от най-добрите, но имайте доблестта да цитирате! 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Парламентът заседава извънредно днес за договора с Боташ (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Парламентът заседава извънредно днес за договора с "Боташ" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК