Крадец преби 83-годишен дядо

ЧАС ПИК

Крадец преби 83-годишен дядо

6300
на 28.03.2016
Крадец преби 83-годишен дядо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Крадец рецидивист нахлу в дома на 83-годишен старец от видинското село Черно поле и му нанесе жесток побой.

препоръчано

Възрастният мъж е в болница с опасност за живота.

На 26 март в полицията е получен сигнал, че между 20:00 и 22:00 часа вечерта предния ден, две неизвестни лица се вмъкнали в дома на дядото, след като разбили прозореца на къщата. След като не успели да открият нищо за плячкосване, единият от апашите се нахвърлил върху беззащитният старец, нанасяйки му зверски побой.

Пострадалият е настанен за лечение в болницата в Монтана с фрактури на ребра и опасност за живота, съобщиха от видинската полиция. При огледа е установено, че от жилището липсвало само стъклото на прозореца. Побойникът се оказал стар познайник, криминално проявен и многократно осъждан за кражби - 32-годишният Б.С. от същото село.

При проведените допълнителни процесуално-следствени действия в близост до футболното игрище в с. Черно поле е открито стъкло, идентично по размери с липсващото от местопрестъплението. Б.С. е задържан в ареста. Работата на разследващите продължава. Образувано е досъдебно производство.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК