КРАЙ: Алисия потвърди, че Бирмата е аут от живота й

ГАЛЕРИЯ ШОУ

КРАЙ: Алисия потвърди, че Бирмата е аут от живота й

22047
на 05.12.2018
КРАЙ: Алисия потвърди, че Бирмата е аут от живота й
Автор:   ПИК

Алисия сама потвърди, че е разделена с Жоро Бирмата. По време на участие тя призова младите да се радват на свободата си и да не се обвързват на всяка цена, защото другите така правят и даде за пример себе си. "Аз се чувствам много добре сама, ценя свободата си", призна изпълнителката, за която от няколко месеца упорито се говори, че няма мъж до себе си.

препоръчано

Алисия изживяваше бурна любов с бизнесмена Георги Станоев, преди полицията да подгони цялата му пернишка фамилия. Предполага се, че Бирмата е в чужбина и затова е абсолютно невъзможно да се вижда с певицата. Алисия е преценила, че критичното положение може да се отрази на кариерата и семейството й е прекъснала всякакви взаимоотношения с младия милионер, пише ежедневник.

Докато беше във връзка, фолкаджийката бе доста въздържана по време на участия и не си позволяваше своеволия. Напоследък положението е коренно различно - Алисия се прегръща с мъже, прави си селфита с тях и не дава вид на обвързана жена, чийто мъж я чака вкъщи след работа.

В създалата си ситуация младите ухажьори придобиват смелост и настъпват към певицата, която с усмихва приема напъните им да я впечатлят.

Сподели:
Бомба x
УНИКАЛНО: Заловиха огромна жаба (ВИДЕО/СНИМКИ) УНИКАЛНО: Заловиха огромна жаба (ВИДЕО/СНИМКИ)
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това