КРАЙ БЕРКОВИЦА: Двама италианци на мотор загинаха при челен сблъсък

Региони

КРАЙ БЕРКОВИЦА: Двама италианци на мотор загинаха при челен сблъсък

28415
на 14.07.2024
КРАЙ БЕРКОВИЦА: Двама италианци на мотор загинаха при челен сблъсък
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама италианци загинаха при челен удар с кола край Берковица, предаде БТА.

препоръчано

Чужденците са се движили мотоциклет. Загиналите са мъж на 50 г. и жена на 48 г., съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Произшествието е станало към 15:30 ч. в близост до разклона за село Комарево в община Берковица. На около 50 метра след преминаване през железопътен прелез по посока Берковица, и при навлизане в мост над река Бързия, чужденците се ударили челно в идващ насреща лек автомобил.

Те са загинали на място, а по двете превозни средства са нанесени значителни материални щети. За около два часа пътят е бил затворен, извършени са оглед и технически експертизи. По случая е образувано досъдебно производство, което трябва да изясни причините за тежката катастрофа, посочиха от полицейската дирекция в Монтана.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК