Край Москва разстреляха офицер от спецподразделение, участвал във войната в Украйна

Европа

Край Москва разстреляха офицер от спецподразделение, участвал във войната в Украйна

20619
преди 5 часа
Край Москва разстреляха офицер от спецподразделение, участвал във войната в Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Руски офицер, участвал във войната в Украйна, бе разстрелян край Москва", това предаде израелската медия мигнюз.
 
"Неустановени на този етап лица днес откриха огън по лек автомобил, управляван от военния, в Солнечногорски район (на 40-на километра от руската столица)", добави изданието.

препоръчано

"Вследствие на атаката с огнестрелно оръжие загина водачът на колата, която след смъртта на мъжа продължи да се движи и се удари в ограда", посочи още цитираната медия.

"Следственият комитет образува две дела. Едното е за предумишлено убийство, а другото - за незаконно притежание на огнестрелно оръжие", допълни мигнюз.

"Според неофициални данни разстреляният се казва Никита Кленков (на 44 години). Той е бил заместник-командир на подразделение за специални операции от състава на Главното разузнавателно управление към военното министерство в Москва", написа още изданието.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК