КРАЙ НА ДЪЖДА: Слънчево, облачно, но без валежи. Температурите тръгват нагоре (КАРТА)

Акценти

КРАЙ НА ДЪЖДА: Слънчево, облачно, но без валежи. Температурите тръгват нагоре (КАРТА)

42395
на 11.05.2024
КРАЙ НА ДЪЖДА: Слънчево, облачно, но без валежи. Температурите тръгват нагоре (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През нощта разкъсването и намалението на облачността от северозапад продължи и до сутринта обхвана по-голямата част от страната. Североизточният вятър отслабна.

препоръчано

Времето днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове все още по-значителна облачност ще има над крайните източни и южни райони, но ще е без валежи. След обяд над Източна България с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб, в Източна България до умерен север-североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София около 5°.  Максималните температури ще бъдат между 19° и 24°, в София – около 18°. Това съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за месеца, и ще се задържи почти без промяна.

Над Черноморието преди обяд ще има значителна облачност. През останалата част от деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 17° и 20°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, но с тенденция на бавно отслабване.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа силен североизточен вятър, който през деня ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 13°, на 2000 метра – около 5°.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК