КРАЙ НА КАЛИМЕРАТА: Целувка скара Папи Ханс и Наско Колев - тази постъпка на поета с кекса отврати победителя във "ВИП Брадър"... (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

КРАЙ НА КАЛИМЕРАТА: Целувка скара Папи Ханс и Наско Колев - тази постъпка на поета с кекса отврати победителя във "ВИП Брадър"... (СНИМКА)

40061
на 19.07.2019
КРАЙ НА КАЛИМЕРАТА: Целувка скара Папи Ханс и Наско Колев - тази постъпка на поета с кекса отврати победителя във ВИП Брадър... (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Шумното и демонстративно приятелство между Папи Ханс и рапъра Наско Колев май се е разпаднало. Според най-новата клюка двамата са разтурили дружбата, която пламна в къщата на "ВИП Брадър" заради Мария Илиева.

препоръчано

Приближени до Папи и Наско разкриват, че двамата изобщо вече на са близки и даже се поздравявали с половин уста. Именно поради тази причина неотдавна Константин Трендафилов, както са истинските имена на пеещия поет, демонстрира интимност с певицата, която пък е бивша на Колев.

Двамата се целунаха уста в уста публично на наградите на "БГ Радио" и след това публикуваха снимката си в социалната мрежа.

"Този акт на действие беше умишлен и насочен единствено към Наско Колев с цел да го подразнят", коментират приближени до Папи.

Както е известно поп певицата е враг номер 1 на Колев. След като любовният им роман в миналото ескалира и стигна дотам, че Илиева озлобена от отношението на рапъра, спря всичките му видеоклипове в "Ютуб", издадени под крилото на продуцентската й компания.

Папи много добре знае, че победителят от "ВИП Брадър" не се долюбва с Марчето, но изобщо не му мигнало окото и влязъл в пиар акции с г-ца Илиева. След демонстрацията на двамата Наско бил отвратен от постъпката на Ханс, пише "Хотнюз".

"Подиграваше се на Кулагин, ама май го задминава по педерастки номера", отсякъл пред свои рапърът.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 193
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това