Кралицата се запозна с дъщеричката на принц Хари чрез видео разговор

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Кралицата се запозна с дъщеричката на принц Хари чрез видео разговор

10046
на 10.06.2021
Кралицата се запозна с дъщеричката на принц Хари чрез видео разговор
Автор:   ПИК

Въпреки цялата драма между кралското семейство и Меган и Хари през последната година, младата двойка продължава да цени връзката си с Кралицата.

препоръчано

Самият принц Хари сподели, че е запазил отношенията си с баба си и че продължава да се чува с нея редовно, независимо какво се случва на заден фон. А след раждането на първата му дъщеря, е избрал да сподели момента първо с кралицата.

Пред "People" близки на кралското семейство разкриват, че Меган и Хари били "много развълнувани и нетърпеливи да споделят с кралицата, че дъщеря им се е появила на бял свят". Затова и първата среща с бебето е била запазена за Елизабет Втора.

С това те се придържат и към традицията, която в кралското семейство се спазва при раждането на новите членове на семейството - първо монархът може да се запознае с новороденото, а след това всички останали. Заради сегашните условия обаче срещата на Кралицата е била чрез видеоразговор, пише "МисБлуум".

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 186
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това