Красен Кралев гневен: Голям процент от гражданите са дискриминирани при изцяло машинен вот

Час Пик ГЛАВНА

Красен Кралев гневен: Голям процент от гражданите са дискриминирани при изцяло машинен вот

32663
на 05.11.2022
Красен Кралев гневен: Голям процент от гражданите са дискриминирани при изцяло машинен вот
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Тези, които са против хартиената бюлетина – никой не им пречи да гласуват с машини. Но голям процент от гражданите са дискриминирани при изцяло машинен вот." Това написа Красен Кралев в профила си във "Фейсбук". 

препоръчано

Ето целия пост на Кралев в социалната мрежа:

Аз съм от основателите на Българското сдружение за честни избори, създадено през 1990 година. От личния ми опит като наблюдател на изборния процес в България и в чужбина мога да гарантирам, че хартиената бюлетина гарантира честни избори.
47% от българите настояват за връщане на хартиената бюлетина заедно с машинния вот. Тези, които са против хартиената бюлетина – никой не им пречи да гласуват с машини. Но голям процент от гражданите са дискриминирани при изцяло машинен вот. Трябва да дадем на гражданите възможност да гласуват свободно!
Единствените, които бутат страната към нови избори, са „Промяната“. Политически инфантилното им поведение е безотговорно спрямо нуждата на хората за сигурност и стабилност в държавното управление.
Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева сезира редица институции за злоупотреби, извършени в мандата на Радостин Василев. Според мен той се опита да овладее ресорната комисия в парламента, за да има влияние над настоящия министър, който проверява дейността му. ГЕРБ не е страна в този спор. Но лично аз многократно съм заявявал, че Василев е най-компрометираният спортен министър.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК