Красен Кралев пред ПИК за заплахите на Радостин Василев: Чувам само хули и клевети от човек с психични отклонения. Поръчва възхвали за себе си по медиите и им обещава реклама от тотото

Епицентър

Красен Кралев пред ПИК за заплахите на Радостин Василев: Чувам само хули и клевети от човек с психични отклонения. Поръчва възхвали за себе си по медиите и им обещава реклама от тотото

90377
на 15.05.2022
Красен Кралев пред ПИК за заплахите на Радостин Василев: Чувам само хули и клевети от човек с психични отклонения. Поръчва възхвали за себе си по медиите и им обещава реклама от тотото
Автор:   Асен Рашков

Първият министър в затвора ще бъде бивш спортен министър. Тази заплаха публично отправи министърът на младежта и спорта Радостин Василев.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Известният като Руди Гела човек на Слави Трифонов, засипа Красен Кралев с обвинения в злоупотреби в предаването на глашатая на сегашната власт Сашо Диков. 

Агенция ПИК потърси бившия спортен министър за коментар на заплахите, които отправи към него Радостин Василев. С Красен Кралев разговаря Асен Рашков:

- Г-н Кралев, как ще коментирате обвиненията, които снощи спортният министър Радостин Василев отправи срещу Вас в предаването на Сашо Диков?

- Как да коментирам несвързаните бъртвежи на един човек с огромни дефицити и тежки психически отклонения? В думите му няма никаква конкретика, нито едно достоверно обвинение.

Убеден съм, че Радостин Василев е наясно, че говори абсолютни лъжи. Но хората са го казали – змията хапе най-много, когато я е страх.

- Приемате ли като заплаха думите му, че Борисов и останалите може да се спасят, но вие няма да можете?

- Няма от какво да се спасявам. По време на двата ми мандата като министър на младежта и спорта свършихме огромна работа. Може и да сме допускали грешки, но всичко е било честно, напълно законно и прозрачно. В услуга само и единствено на българския спорт.

- Радостин Василев твърди, че поръчвате да се пише срещу него. Включително цитира и агенция ПИК. Твърдения, които от името на редакцията мога да заявя, че са неверни. Защо според Вас спортният министър лъже?

- Цялата пасмина, която управлява България в момента, е известна с афинитета си към лъжата и измамата. Лъжат от страх, че хората разкриха, че са въздух под налягане и скоро ще им кажат: “Вратата е там!“.

Лъжат от страх, че няма да им стигне времето да откраднат това, което им се иска, нито ще успеят да изпълнят задачите, които господарите им са поставили.

Медиите пишат за злоупотребите с власт от страна на Радостин Василев, но не по моя поръчка. Спортът е в шок от това, което му се случва! Постоянно се получават оплаквания от липса на адекватно финансиране на българския спорт, липса на прозрачност за сумите за финансиране на федерациите, както и на обективни критерии по които се отпускат парите.

Българските спортисти имат нужда от грижи и внимание. Вместо това срещат агресивно поведение и празни обещания. Финансиране липсва! Редица федерации са подложени на системен тормоз от страна на Радостин Василев, който се прави на голям мъж като им спира финансирането. Някои от тях споделиха за безобразията, които се вършат в спортното министерство, други мълчат от страх.

Но ние знаем всичко. Знаете ли, политици и спортисти ни се обаждат и се смеят на поръчковите текстове на Радостин Василев, в който самият той се описва като достоен за премиер или поне вътрешен министър. Вие си отговорете в чий болен мозък се въртят подобни маниакални мисли и какво може да направи, за да постигне целта си. Но е обречен на провал!

Преди седмица човек от екипа на Василев звънеше отчаяно в редакциите на редица медии, за да се моли да пуснат потресаващ материал във възхвала на министъра - с обещание, че съответната медия ще бъде включена в списъка на тотализатора за реклама. Само от “Стандарт“ се подлъгаха и пуснаха този потресаващ материал. Ако не сте го прочели – прочетете го, временно изпълняващият дейността спортен министър си го е споделил във Фейсбук.

- Имате ли представа за какво говори Радостин Василев, когато ви обвинява в безстопанственост и сключване на неизгодни сделки?

- Дори Радостин Василев няма представа за какво говори – това посредствено момче назначи най-лумпенизирания екип, управлявал ММС някога. Могат да си измислят всякакви глупости и лъжи - понякога от некомпетентност, понякога целенасочено.

Както казах, при нас всичко е било честно, напълно законно и прозрачно. Василев обяви война на целия спорт. Неговата задача е да обслужва федерациите и клубовете, а не да ги преследва и тероризира. Думата “министър“ етимологически произлиза от латински и означава служител (в смисъл на обслужител), съответно първи служител на държавата. Това на него не му е известно! Той се смята за собственик на парите на федерациите.

Всички министерства в момента са дадени под аренда на различни олигарси. Публична тайна е кой инсталира Василев на поста и каква му е задачата. Готвят няколко огромни измами и кражби, които ние внимателно наблюдаваме и ще предотвратим. Събираме доказателства и когато сме готови, ще ги предоставим на публичното внимание. Ние не говорим празни приказки, както прави Руди Гела.

- Притеснен ли сте за себе си и близките си след всичките обвинения по Ваш адрес?

- Обвинения не съм чул. Само хули и клевети. Не се притеснявам от нищо! Една година нищо не работят - само ровят като кокошки из кашоните в килерите на министерството, за да ни дискредитират. Привикват служителки на ММС и ги заплашват. Това ли е мъжко поведение?!

Убеден съм, че никакво сериозно нарушение не е открито, защото няма такива. Близките ми са корави хора. Ще минем и през това. Още малко остава.

- Очаквате ли да бъдете аресруван?

- След незаконния арест на Бойко Борисов, лидер на най-голямата опозиционна партия, всичко е възможно. Преди година в България бе извършен държавен преврат - от едни хора, проекти на криминалния и олигархичен капитал.

Тези хора се провалиха и си отиват. Ще се опитат да нанесат максимални поражения преди народът да ги помете. Знаят, че времето им изтича и затова агресират.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК