Красен Кралев свали маската на БСП: Отричаха коронавируса, горяха маски и твърдяха, че е световна конспирация

Политика

Красен Кралев свали маската на БСП: Отричаха коронавируса, горяха маски и твърдяха, че е световна конспирация

44597
на 19.11.2020
Красен Кралев свали маската на БСП: Отричаха коронавируса, горяха маски и твърдяха, че е световна конспирация
Автор:   ПИК

До онзи ден опозицията отхвърляше темата за коронавируса, твърдеше се, че това е световна конспирация, която цели налагането на диктатури, горяха маски. Това каза пред Би Ти Ви спортният министър Красен Кралев.

препоръчано

Кралев отчете, че времето, което е пропуснато в политически разправии заради поведението на опозицията в лицето на БСП, в момента се оказва фатално за здравната ни система за втората вълна.

"Ако трябва да си говорим честно, хората умират от това заболяване, умират във всичките държави", отчете още спортният министър. 

"В началото се предприеха абсолютно адекватни мерки", защити взетите през март извънредни мерки.

"Имаме капацитет да се справим със ситуацията, имаме специалисти, отпускат се средства. Това заболяване е изключително коварно. В началото започва леко, като настинка, хората късно търсят медицинска помощ и да се тестват".

"Аз в началото имах определени признаци, нямах температура. Закъснях с два дни, развих двустранна бронхопневмония, направихме скенер и се видя сериозността на положението ми. 12 дни бях на кислородно лечение и кортикостериоди. В отделението имаше още 8 души, с каквото лекуваха мен, с това лекуваха и останалите. Лекарите са всеотдайни. Пълното ми възстановяване завърши 45 дни след изписването ми от болницата", разказа за своята борба с вируса министър Кралев.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това