Красимир Каракачанов пред ПИК: Гаранциите на ЕС за РСМ са "голямо нищо" - Петков ще остане в историята като "лъжливото овчарче" (ВИДЕО)

Епицентър

Красимир Каракачанов пред ПИК: Гаранциите на ЕС за РСМ са "голямо нищо" - Петков ще остане в историята като "лъжливото овчарче" (ВИДЕО)

36558
на 23.06.2022
Красимир Каракачанов пред ПИК: Гаранциите на ЕС за РСМ са голямо нищо - Петков ще остане в историята като лъжливото овчарче (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Основният проблем е в протокола. В това, че няма никакво доказателство, че Северна Македония ще спре да краде нашата история и да я обръща срещу нас. Това заяви пред ПИК ТV лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Самуил бил македонски цар, който освен срещу Византия се борил и срещу България. И това го пише в техните учебници по история", поясни той. 

Според Каракачанов проблемът не е във френското предложение, а в двустранния протокол, който българското правителство е трябвало да изготви и да предложи за подписване и от двете страни България и Северна Македония.

"В него българското правителство е пропуснало няколко важни момента. То е загатнало леко за историята и то само за период от 1944 до ранното средновековие. От там нататък, целият обмен на фалшификации на базата, на които се твори език на омразата, и това анти-българско възпитание възпитание е непокътнат", отбеляза той.

Каракачанов определи като "голямо нищо" гаранциите на ЕС по този двустранен протокол.

По думите на лидерът на ВМРО Кирил Петков ще остане в историята ни като "лъжливото овчарче". 

"Кирил Петков е човекът който най-много е лъгал българския народ всеки ден по няколко пъти и от него не очаквахме нищо градивно или патриотично и българско. Всички видяхме, че човекът е дошъл за малко, през далаверите за тока, парите за магистралите и газа през посредници. Човекът е дошъл набързо да изкара едни пари и да си ходи", добави още Каракачанов. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Комисията за Пътната карта се скара за дневния ред. Ще се стигне ли до изслушването на Теменужка Петкова - НА ЖИВО ПИК TV: Комисията за Пътната карта се скара за дневния ред. Ще се стигне ли до изслушването на Теменужка Петкова - НА ЖИВО
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК