Вход
София
Времето в София 17 o C

КРАЯТ НА БСП: Корнелия Нинова се опозори като паднала жена - след измамата с оставката столетницата е на дъното

КРАЯТ НА БСП: Корнелия Нинова се опозори като паднала жена - след измамата с оставката столетницата е на дъното

на 16.06.2019
225058
81
КРАЯТ НА БСП: Корнелия Нинова се опозори като паднала жена - след измамата с оставката столетницата е на дъното
16.06.2019
81
225058

Скандалната лидерка на БСП Корнелия Нинова затвърди политиката си на парцал, в каквато превърна себе си, а сега иска да превърне и БСП.

Вярна на склонността си да лъже по всякакви  поводи, тя излъга социалистите и не подаде оставка.

Оказа се, че онова, което заяви пред Националния съвет на партията - че подава оставка, е лъжа.

Оказа се, че това са просто думи, справедливо наречени от червените "театрална оставка". 

Оказа се, че тя сменя мнението си буквално на 5-6 минути, защото само толкова преди да обяви, че няма дда подаде оставка, тя заяви пред делегатите на конгреса, че не се отказва от заявеното намерение пред Националния съвет да подаде оставка.

Точно този тип поведение - въртеливо, ту отгоре, ту отдолу, напред-назад, се нарича поведение на парцала. В народа наричат този предмет още пачавра. Как се нарича в политиката - да решат социалистите.

Но се оказа още, че Нинова напразно е свикала днешното заседание на 49-я конгрес на БСП, защото единственото, което трябваше да направи той, да констатира оставката й. Тя обаче си оттегли оставката. Т.е. нужда от конгрес няма.

Между другото, дори и това позорно театро беше разиграно бездарно от едно от най-мразените лица в БСП - Деница Златева, която председателства заседанието на конгреса. Тя пренебрегна предложението, направено от залата, за прекратяване на изказванията по дневния ред и даде думата на Нинова. А след нея не даде думата на друг делегат от залата, който искаше да се изкаже, под предлог, че има предложение за прекратяване на изказванията.

Изключително евтино поведение и евтини номера на евтин замисъл за вкопчената в лидерския пост на БСП жена, която с поредните си лъжи и манипулации разигра цяла столетна партия.

Казват, че всеки народ си заслужавал управниците. Значи всяка партия си заслужава лидера.

Покрай една жена с бесни, болезнени амбиции за власт без грам политическо, лично и човешко достойнство и чувство за чест, която днес публично удари дъното на човешкото падение, БСП направи същото заедно с нея.

И да не се чудят сетне защо ГЕРБ бие. Хората вървят след победители, а не след паднали жени. Честито на печелившите!

Вижте началото на конгреса на БСП и оттеглянето на оставката на Корнелия Нинова във видеата на живо на ПИК TV:

Сподели:
Напиши коментар »
(81)
1
Червена лъжлива пацавура
2
Каква драма за Герберите-няма оставка.
3
ТАКА СТАВА, КОГАТО ДАВАТЕ ВЛАСТ НА ЖЕНА, ЗА КОЯТО ВЛАСТТА Е САМОЦЕЛ И СМИСЪЛА НА ЖИВОТА И. НО КАТО СВЪРШИХА МЪЖЕТЕ , ИЗБИРАТЕ СИ П---И ДА ВИ РЪКОВОДЯТ
4
Е нямаше да бъда аз ако не бях направила поредната пунта мара с кухия ни червен матрял,да сте ми живи и здрави догодина до амина!
5
Само като ги чуя как си говорят на "другарю" и ми идва да плюя. Тези още живеят в миналото и дърпат и нас натам.
6
Добър ход на Нинова, "оставка" ще рече "оставам", за да получи доверие и доразчисти гюбрето в БСП, този път – окончателно !!! Ако не го направи – заминава си
7
Тази е страшен изрод.
8
Импексова е плазмодий без чест и без достойнство, но за здравомислещия човек е по-добре така за да се съсипе до край тази усойница-столетница ,която от години пие кръвта на българите и да се отдели плявата от зърното,защото и всед комунистите има здравомислещи хора. БСП се разделя на две.
9
И ТАЗИ ЖЕНА ИСКА СА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА...........
10
нагли и долнопробни крадливи същества комунисти власт не сдават току-така, импексовата чума е поредното доказателство за изродската им природа!
11
Няма по прости маймуни от комунистите в България.Гнус ме е от тях.
12
Червени герберчета, вземете си Станишев,Гергов Михов, АфродитаДъреваа е
13
КАЗАХ ЛИ ВИ,ЧЕ НИНОВА ЩЕ ГИ НАКАРА ДА СЕ ЧУСТВАТ ДРУГАРИТЕ С ЛЕКА УМСТВЕНА ИЗОСТАНАЛОСТ... 1АКО СЕ МАХНЕ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ---ЩЕ И НАПРАВЯТ РЕВИЗИЯ. 2НЯМА ДА МОЖЕ ДА БЪРКА В КАЦАТА С МЕДА...разбирай СУБСИДИИ ЧЛ.ВНОС,РЕКЛАМИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА ИМ,САЙТА БСП И ТЕЛЕВИЗИЯ БСП....ТАЗИ ЖЕНА И ЙОНЧЕВА СА КАТО ТЕРМИНАТОРИ ЗА КРАЖБА ОТ СВОИТЕ.
14
Крушовското недоразумение-победи.Сега вече краят на БСП започва с обратното броене.Радвам се че дебилизма в бабичката партия -ПОБЕДИ.
15
Ами,това беше,никога повече не бих гласувала за БСП.Омерзени са хората,тая не разбра,че такава луда и истерична личност не може да прави политика и пак се изхрачи на фасона си.
16
Нинова трябва да се научи да мисли преди да говори ,никой не я караше да си дава оставката ,та сега да казва ,че се отказва.Една грешка не се поправя с друга много по-голяма грешка. Така ,че БСП току-що загуби местните избори и подари победата на ГЕРБ. Нинова това което направи сега е несериозно ,народа няма как да ти повярва ,явно преследваш някаква друга цел или по-скоро някой ти е разпоредил да приключиш тази партия. Така изглежда отстрани и то от човек който не е член на никаква партия и не се занимава с политика , но е гласоподавател.
17
НИНОВА Е ВЗЕЛА БСП НА КОНЦЕСИЯ ,ДОКАТО НЕ СИ ИЗБИЕ ПАРИТЕ НЯМА ДА Я НАПУСНЕ!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Едно време, на парцалите като Ива Николова им викаха пачаври.
20
Пик-л ь о в ц и, както винаги получихте оглушителен шамар. И специален по-здрав и за крадливата ш а й к а на т и к в о ча, хаха-хааааааа.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
ПОВТАРЯТ СЕ НЕЩАТА;---ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО ОТ 10 завода 6 СА ГУБЕЩИ,А ОСТАНАЛИТЕ 4 РАБОТЕХА ЗА ДА ИЗКАРАТ ОКОЛО 200лв ЗАПЛАТА ЗА РАБОТНИЦИТЕ.СПРАВКА-----УЖ ВСИЧКИ СА ИМАЛИ РАБОТА А БВП Е БИЛ МЕЖДУ 12 и 15милиарда. ГРАДОВЕ КАТО ШУМЕН БЯХА ПО 20г РАЗКОПАНИ... ПРЕЗ ДЕМОКРАЦИЯТА 3пъти ИДВАХА НА ВЛАСТ 3пъти ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА....
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Връни 25 милиона шафрантия краде а иска да гласуваме за бсп
27
УРА ДРУГАРЕ! ПАЧАВРОКА ОСТАВА НАЧЕЛО!
28
Нинова трябва да махне от поста и нейното място да бъде заето от Б. БорИсов ! Той е най-добрата кандидатура. Само той би прочистил любимата си партия от разни съмнителни и корумпирани елементи с по 100 жилища , къщи и асансьори. Освен това още от 18 годишен юноша е приел за свое верую повелите на партията - майка. Идеален е ! Той е човека !
29
Браво на Импексовата курабия. Сега вече съм сигурен, че и един лев няма да остане в касата на БСП. А партията столетница съвсем скоро ще бъде закрита. По-хубава новина от това няма. Колкото до ГЕРБ могат да бъдат спокойни. До края на тоя век всички избори са тяхни. Честито и на червените дебили. Такъв си го набихте, че ще го помните докато свят светува.
30
ЧЕСТИТО ДРУГАРИ !!! ЩОМ ТОВА ЛЪЖЛИВО, КРАДЛИВО, НЕМОРАЛНО СЪЩЕСТВО ОСТАВА НАЧЕЛО НА ПАРТИЯТА ВИ, ДАНО ПРЕЖИВЕЕТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ !
31
Изпечена лъжкиня! Излъга цяла една държава!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Хахаха.Кеф!!! КУРзанела ще довърши болшевишката коч'ина!!!!
34
Нинова 4 месеца обикаля СПА хотелите да агитира против ГЕРБ,На Бойко му писна,направи една обиколка на България и срина БСП-то!Дори се подигра като и изпрати СМС в подкрепа на Конгреса на БСП С тази БСП Бойко ще е на власт още поне 5 мандата, а после може и да си почини като Президент! Нинова е противник мечта на всеки управляващ, защото е жена с минало и без бъдеще!
35
Дали Нинова е паднала жена е спорен въпрос,но Ива Николова е нещо нечувано. Днес троловете срещу Нинова ще спечелят доста от ПИК.
36
БЛАГОДАРЯ НА ДЕБИЛИТЕ ЗА ШОУТО! КАКАТА Е СУПЕР, ПРОСТА И АЛЧНА! ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА СТАРА КУРАБИЯ!
37
Искате ли да хванем на бас, че партийната каса на БСП е празна. Мисля, че основното притеснение на Червената пачавра, е че е откраднала парите. Това е краят на БСП. ще излезе вярно, че е пратена да закрие БСп. Като си помисля колко е алчна и колко пари е получила за това, никак не е чудно, че парите са в офшорките на Нинова и Милиончева.
38
Така ли? Защо изтривате постове, които не биха се харесали на ГЕРБ, защо? Какво нецензурно видяхте? Платените от свинаря продажници в червената партия просто не успяха! Нинова ги срази с блестящия си отчет и цялата зала й стана на крака! С изключение на Станишев, Пирински, нечистоплътната Дърева, и днес май не се беше изкъпала и подобните на тях! Аз просто попитах къде ще се скрие сега свинаря, който се опита да продаде БСП-то за 50 милиона, подарени му от Банкя за една дупка! И му напомних много да внимава къде и как ще се скрие, защото от СИК не се шегуват и със сигурност ще си поискат парите обратно! Е, кое по-точно беше нецензурно? Да видяхте някъде порнография, цинизми и и простащина като в постовете на Катюша?
39
Нещо позитивно да се е случило в герб , НЯМА !!!!!Аз мисля , че герб отдавна умря и за да не умре и бсп , Нинова трябва да остане!!!!
40
Прав си. Свинарят Гергов и другият от Банка, дето е ял филии с мас,а сега яде черен хайвер, много добре знаят, че за всяка свиня има Коледа. Никоя не се е спасила.
41
БСП съществува над 100 г.Всякакви са я ръководили и олигарси/при тях е бъкано с такива/ и по- читави. И е окряквала през бурите.Но такъв Большой театр не се е разигравал!!Щом доживяха да имат цигани за електорат, не ми се мисли за тях.Дано час по- скоро стигнат дъното защото докато ги нямаше на работа на всички ни беше особено приятно, че е така!!!
42
БСП съществува над 100 г.Всякакви са я ръководили и олигарси/при тях е бъкано с такива/ и по- читави. И е окряквала през бурите.Но такъв Большой театр не се е разигравал!!Щом доживяха да имат цигани за електорат, не ми се мисли за тях.Дано час по- скоро стигнат дъното защото докато ги нямаше на работа на всички ни беше особено приятно, че е така!!!
43
После си помислете ака искате да гласувате за БСП.
44
отговор на коментар
Едно време им викаха пачаври - да, защото имаха смелостта да кажат това което мислят, и не само им викаха ами ги интернираха. и пращаха по затворите, дори без съд и присъда. Вие сте измет, която ще се самоунищожи от лъжи, подмолни игри и злоба.
45
Аргументи?......Няма достатъчно място, за да се изложат.
46
Опозори се ужасно!!! Но, както винаги има едно но, вкара ли един евродепутат повече, вкара, а и 90 000 гласа придоби. Къде е позора? Опозори се този кафяво жълт сайт, който щеше да бъде много доволен ако не япреизберат. Но тя умело ги финтира и днес вият на умряло!!!!!! Защото здраватс кове Ентелекта от Б, не му поляга, както и не се подаде на Свинаря, който влезе с Божеството в заговор, Тя да си отиде и те да си краднат заедно веки веков. Краят на Свинаря е ясен, идва и на Бижеството, след като в САЩ по закона RICO осъждането срещу тези които ограбиха КТБ.
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Дори след този резил, Нинова има достатъчно поддръжници в партията, дори и в този форум. Никакво чувство за самосъхранение в БСП.
49
49 конгрес на БСП - последен
50
отговор на коментар
....ми логиката ти срещу PIK куца, би трябвало и този пост да бъде премахнат, не само защото е обиден, но и защото е тъп.
51
Ха, ха, ха, сега да върнете парите, които ви дадоха за да хвърляте цяла седмица плюнки и да вземете да вържете особените уши на "милата красавица",за да не вземе от яд да сити изяде!
52
Престъпниците в БСП, купени от Борисоф, Георги Гергов, Ангел Найденов, Атанас Мерджанов, Георги Божинов, Михаил Миков, Янкоф, Жябляноф и СерГея НЕ можаха да спрат процеса на обновяване на БСП. Те нямат вече място в БСП, но и Борисоф няма да ги вземе, защото не изпълниха пъклените му планове, за които бяха купени. Нинова се възроди като Феникс от пепелта. Конгреса на БСП и даде легитимност и енергия, и заедно с младите, енергични и некорумпирани хора ще възродят и прочистят партията си от купените хора на борисоф!
53
кака КУРИ направи КУРнелски капан на червените недоносчета.ЧЕСТИТО червенотиквеновчета!!!!!
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Ужас, все си мислех, че популизмът има граници, но съм се лъгал. За падението на тази жена няма дъно. Какъвто, Председателят, такава и Партията.
57
На какво се радват някои дебилни другари не знам Срам и позор.
58
АКО НИНОВА ЗАВЕДЕ ДЕЛА СРЕЩУ САЙТА ВИ ЗА СВОБОДНИТЕ ВИ И ОБИДНИ СЪЧИНЕНИЯ, ЩЕ ИМА ДЪЛГО ДА Я ПОМНИТЕ. А ВАШИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ ОТ ГЕРБ ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ЗА ВАС. ТОЛКОВА СТЕ СМЕШНИ СЪЩО КАТО БЕНОВСКА...……………..
59
отговор на коментар
А МАГАРЕТАТА ДЕТО БОЙКО СИ ГИ ИЗДИГА СА ОТВРАТ...……………...
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
отговор на коментар
Защо изтривате постове, само преди 2 мин. Моля от пик проверете? Поста беше срещу нея, но нямаше нищо нецензурно. Моля да проверите, кой и защо ще обясни пдействието си. Има записи
62
Много се кефя, че Нинова остави Пик и ГЕРБ с пръст в....г@за....)))))))Блестящ ход....за което я поздравявам....))))))
63
Е.. си цирка.
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
,Прочетох нецензурното съдържание на 64 Истината е такава И все пак ТЯ Земята се върти. Заради истината на избори доверие се печели доверие се губи а когато истината се скрива арията на лъжата се превръща в ЗАБЛУДА за младото поколение с цел то да бъде употребено както се случи с нашето когато бяхме млади
66
За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2HKWzdH
67
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
ТАКА И СЕГА ЕДИН ДЕБИЛ ОТ С.БОРОВАН,БЛИЗЪК НА ГОЛЯМАТА ЛЪЖА,ИНСТРУКТИРАН ОТ НЕЯ,ПРЕДЛОЖИ СПОРЕД СЦЕНАРИЯ ДА СПРАТ РАЗИСКВАНИЯТА.ТОГАВА ХАМСТЕРА, ВЕДНАГА ГО ПОДЛОЖИ НА ГЛАСУВАНЕ И ХОРАТА,КОИТО ИСКАХА ДА СЕ ИЗКАЖАТ ПРОТИВ ПОЛИТИКАТА НА СИНЯТА КУКУВИЦА ОСТАНАХА С ПРЪСТ В УСТАТА!ПОСЛЕ ДАДОХА ДУМАТА НА ЛЪЖАТА,КОЯТО СИ ВРЪТНА ДЕБЕЛИЯ И СИ ОТТЕГЛИ ОСТАВКАТА.ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ!
70
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
71
По предварителни данни произведеният брутен вътрешен продукт през първото тримесечие на 2019 г. възлиза на 24 656 млн. лв.За сравнение 1990 година брутния вътрешен продукт е на стойност около 3 000 млн, или осем пъти по малко от днешният!! Е тогава за какви кризи ламбарят комунягите,защо искат да събарят едно легитимно и до бре работещо правителство?!За да настанят още един Жан при който производството беше нула и се обяви фалит и мораториум още при Луканов?!
72
като отново кака Курни ще води червените, на следващите избори разликата вече няма да е 7%, а 17 или дори 27%! Чугунените червени глави така и не разбраха, че тя ги води към гибел на партията им. А може би такава й е задачата?
73
Почвам сериозно да си мисля че верно Нинова изпълнява задача ! Върви точно по пътя на СДС и отлюспването на врагове с партиен билет ! Направо да им поръчва надгробна плоча с надпис ТУК ПОЧИВА БСП -НЕМА ЛОШО
74
Ром: Аз исках да гласувам ама нямах желание. Жена от Крушовица: Аз казах че подавам оставка,ама нямах намерение. Смях в залата, тази ги направи на луди.С пълно право носи титлата г-жа ЛЪЖА,ала да си спомни има една приказка за лъжливото овчарче и какво му се е случило накрая
75
Много злоба, много истерия в този сайт. Браво - значи Нинова е права. Умна е и има защо ББ да го е страх.
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
78
Няма нищо по-долно от това комунист да говори за отговорност, честност, грижа за народа ,корумпираност и нравственост ! Тези червени плужеци са най-омразната група некадърници,ограбвали народа си десетки години !
79
Страхотно, всички мало.умни гер.бе.рски тро.лове тук изтрещяхте от страх, че Ку.ри не даде остав.ка, голям кеф..Вече почвате да заек.вате от шопе! Ще бъде наесен интересно! Единствената ви тема са Нино.ва и Ра.дев..Леле, днес май не сте писали за него, как така! Наздраве за Курито:))
80
Не само че не на дъното ами вкара един евродепутат повече от прешния път, а тези спаечелилите имат един депутат по малко, това вашето минава всякакви норми на поведение, според вас е ударила дъното, но за такъв човек не се пускат по 30 статии на ден, или злорадствате или ви е СТРАХ.
81
отговор на коментар
Тъпа, нещастна Албенче, съвсем си се объркала, ма..Не видя ли клиповете за кого гласеваха цига.ните, около 80-90 000 гласа техни са за Г.ерб..Що за тъпотии дрънк.аш?? Направо ме е жал за теб!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 19770
архив

- Брато, ти снощи как изгърме...
- Не съм бре, що?
- Ми, викна си такси да те прибира.
- Нормално, не искам да ме глобят.
- Брато... ние пихме у вас бре?!

няма нови новини
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
сега
2896
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ШОК В ПИК TV! Плеймейтка едва не изгуби живота си в адски пожар: скок в замръзнало езеро приковава Михаела Стоичкова на легло за половин година - само в "Жълтите новини"
x
ВНИМАНИЕ, ЖЕНИ: Ето какво мразят мъжете да ги питате на първа среща
x