Ремонт на полицейското управление в Полски Тръмбеш ще създаде затруднения при издаването на документи

Региони

Ремонт на полицейското управление в Полски Тръмбеш ще създаде затруднения при издаването на документи

14403
преди 5 часа
Ремонт на полицейското управление в Полски Тръмбеш ще създаде затруднения при издаването на документи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ремонтът на полицейското управление в Полски Тръмбеш ще създаде затруднения на местните хора при издаването на нови документи за самоличност. Хората ще трябва да пътуват до съседните градове, за да си подадат заявленията, а новите си документи ще могат да получат от Областната дирекция във Велико Търново.

препоръчано

Звеното за български документи за самоличност към Районното управление в Полски Тръмбеш спира работа от 24 септември до 4 октомври. През това време ще се извърши преместването на полицията в друга сграда заради започващия мащабен ремонт.

Заявления за нови документи за самоличност хората може да подават в полицейските управления във Велико Търново, Горна Оряховица, Елена, Стражица, Павликени или Свищов, а новите си документи ще получат във Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

100-годишната сграда на полицията в Полски Тръмбеш е в окаяно състояние, а полицаите работят при много лоши санитарно-битови условия. За ремонта на сградата бившият министър на МВР Калин Стоянов съобщи в средата на май тази година при възстановяването на Районното управление в града, че от държавния бюджет са осигурени 2,5 млн. лв.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК