Кремъл потвърди: Путин и Ердоган се срещат в понеделник

Европа

Кремъл потвърди: Путин и Ердоган се срещат в понеделник

7838
на 01.09.2023
Кремъл потвърди: Путин и Ердоган се срещат в понеделник
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Руският президент Владимир Путин ще проведе разговори с турския си колега Реджеп Ердоган в Сочи на 4 септември, съобщи пред журналисти говорителят на руския държавен глава Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

препоръчано

"Действително, разговорите ще се проведат в понеделник, те ще се състоят в Сочи, ще бъдат в средата на деня", заяви говорителят на Кремъл.

Това ще бъде първата среща между двамата лидери след оттеглянето на Русия от т.нар. зърнена сделка. Предишният път, когато те се срещнаха лично, беше на 13 октомври миналата година в Астана, а в Русия турският лидер за последно беше преди малко повече от година, когато разговаря с Путин в Сочи на 5 август м.г., напомня ТАСС.

Междувременно обаче президентите на Русия и Турция са в постоянен контакт. За последно те разговаряха по телефона на 2 август.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК