КРИЗАТА В БИ ТИ ВИ РАСТЕ: Венелин Петков остана без хора заради скрития коронавирус - хора масово излизат в отпуск от страх, останалите са под карантина

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
Животът днес

КРИЗАТА В БИ ТИ ВИ РАСТЕ: Венелин Петков остана без хора заради скрития коронавирус - хора масово излизат в отпуск от страх, останалите са под карантина

98072
на 26.10.2020
КРИЗАТА В БИ ТИ ВИ РАСТЕ: Венелин Петков остана без хора заради скрития коронавирус - хора масово излизат в отпуск от страх, останалите са под карантина
Автор:   ПИК

Скандалът с върлуващия в Би Ти Ви коронавирус предизвиква истински трус в медията. Виновник за хаоса в Малкото НДК е шефът Венелин Петков, който укри информацията, че там има заразени от китайския вирус.

препоръчано

ПИК още миналата седмица разкри, че първоначално там има петима заразени от азиатския нашественик, но Петков умишлено е укрил информацията от своите подчинени. Служителите са категорични, че втора седмица в Би Ти Ви вълната от коронавирус, се прикрива от ръководството. Случаите пък за дни нарастнаха двойно.

Под дърво и камък провалените шефове Венелин Петков и Гена Трайкова издирват кой е подал сигнал до РЗИ, за това, че Би Ти Ви се превърна в ковид клетка и изпозарази редица служители. Петков е смазан, разказват в кулоарите на телевизията. Подобна гавра никой не си е правил, с който и да било шеф. Явно Венелин е разбрал, че уважението към него отдавна се е изпарило.

От сигнала, с който ПИК разполага и пусна става ясно, че оплакването е било подадено от телефон, който е в нюзрума на телевизията. Цялата гавра се е случила пред очите му, а той даже и не е разбрал.

Сега трескаво се преглеждат охранителни камери в нюзрума, в опит да се разбере кой е авторът на унижението, тъй като Петков не признавал това да е половинката му Николета Маданска, както и записано в документа на РЗИ.

"Толкова са се стреснали, че са изпуснали положението и не са успели да прикрият случаите, че втора седмица продължава масово тестване, нюзрумът е полупразен, хората или предпочитат да работят от вкъщи или да си пуснат отпуски, знаейки, че ръководството е абсолютно безхаберно", разкрива още потресеният служител на медията.

Хаосът е прераснал в анархия, разказват работещи в пламналата телевизия. Така например напук на всякакви разпоредби, продължава масовото събиране на стажанти, а сливането на общи събрания на различни отдели от различни етажи продължава с пълна сила в опит да се запушат зейналите дупки в екипа.

Сподели:
Бомба x
Как да ядем картофи и да не дебелеем Как да ядем картофи и да не дебелеем
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 321
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това