КРИЗА: Пандемията глътна спестяванията на Жени Калканджиева

Акценти

КРИЗА: Пандемията глътна спестяванията на Жени Калканджиева

34815
на 23.01.2021
КРИЗА: Пандемията глътна спестяванията на Жени Калканджиева
Автор:   ПИК

Както и при много обикновено хора, част от спестяванията на Жени Калканджиева са се изпарили, откакто бизнесът в България е блокиран от коронавируса, научи ПИК. Заради пандемията модният бизнес на шестата по красота в света също е в колапс, тъй като светският живот е замрял, не се организират събития, а с това са сектали работата и ангажиментите на моделките й.

препоръчано

"Всички големи събития и модни кампании не се състояха. Много трудно беше за нас 2020 г., да не кажа най-трудната, откакто развиваме дейност. Пандемията повлия чувствително на модния бранш. Да, онлайн пазарът се учеличи и в момента наши модели работят с интернет магазини и снимат каталожно, но като цяла оборотите ни паднаха и то драстично. Търсят ни за реклами в интернет, но това не е достатъчно", призна Калканджиева в интервю пред столичен таблоид.

Въпреки сложната ситуация, тя е запазила всичките си служители, някои от които са в екипа й близо 15 години. "Исках да си запазя всички хора, затова и част от спестяванията ми се стопиха в пандемията", добави Жени.

От няколко месеца, откакто гръмна скандалът с комшиите и хвърлените яйца, заради които Калканджиева отнесе глоба за дребно хулиганство в размер на 300 лв., с мъжа й Тачо живеят през повечето време разделени. Припомняме, че той пък имаше конфликт с друг съсед само дни преди дежурен патрул да отведе Жени в ареста.

"След случилото се Тачо се откъсна, махна се от апартамента. Решихме, че така е най-добре, тъй като човекът под нас, с когото имаше проблем, е провокатор и по всяко време може да го предизвика умишлено или да излъже, че е бит. Мъжът ми не е убиец, не е побойник, той просто е темпераментен", коментира Жени. 

Сега Тачо живее в повечето време в наследствения имот в Княжево, който Жени имаше планове да продава.

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това