КРИЗА: Фънки закъса здраво - славният промоутър, довел Мадона и "Металика" у нас, остана без пари

ГАЛЕРИЯ ШОУ

КРИЗА: Фънки закъса здраво - славният промоутър, довел Мадона и "Металика" у нас, остана без пари

53157
на 27.10.2020
КРИЗА: Фънки закъса здраво - славният промоутър, довел Мадона и Металика у нас, остана без пари
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Едно от най-колоритните лица от шоубизнеса, Димитър Ковачев-Фънки е закъсал здраво. Рокаджията и промоутър е изправен пред огромно изпитание, тъй като е останал без почти никакви пари.

препоръчано

"Няма работа, няма и доходи. Трагедия е положението при мен. От близо година не съм изкарвал прилични пари. От време на време ходя по участия, но хонарарите са мижави. До този момент не съм заборчавал към приятели, но ако не ми потръгнат нещата и продължа да съм без ангажименти, може и това да стане. Трябва да се живее някак, не става само на мускули. Умираме си бавно и това е", споделя чешитът. 

Заради коронавируса и ограничителните мерки, в момента основният бизнес на Фънки - организирането на концерти, е напълно замрял. В по-добрите времена Ковачев и Иван Несторов-Амебата водеха в България едни от най-големите звезди на световната музикална сцена - Мадона, "Металика", Кайли Миноуг, Елтън Джоун, "Депеш Мод", Стинг, Лейди Гага и още, и още... 

Меломаните у нас обаче едва ли скоро ще имат възможността да се впуснат нанаво в подобен род изживявания, тъй като здравното министерство редуцира до 50% местата в театралните и концертни зали. Заради нарастващата бройка на заразени с COVID-19 нищо чудно ограниченията да ставата все повече.

Финансовите проблеми на Фънки идват заради неумението му да заделя "пари за черни дни". Години наред промоутърът харчел всичко, спечелено от концертите, без да мисли за бъдещето. 

Засега надеждите му за свежи финансови постъпления са свързани с Магърдич Халваджиян. Фънки се надявал арменецът за пореден път да го покани за жури в "Като две капки вода". Форматът обаче започва чак през март идната година.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК