Криминалисти от Варна разбиха наркооранжерия

Крими

Криминалисти от Варна разбиха наркооранжерия

15539
на 22.06.2024
Криминалисти от Варна разбиха наркооранжерия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицейските екипи атакуваха две помнещения от имот, намиращ се в кв. „Максуда“.

препоръчано

Служителите на МВР установили, че в къщата имало високотехнологична  оранжерия за отглеждане на коноп, както и помещения оборудвани за последващата му преработка. По време на претърсванията на дома са открити около 45 кг полусуха маса коноп. Наркооранжерията е била оборудвана по всички изисквания за отглеждане на марихуана. Обособени са системи за контрол на температурата и влажността на въздуха, за вентилация на помещенията, използвани са били препарати за стимулиране на растежа и обогатяване на  почвата.

На мястото за срок от 24 часа е задържан  41-годишен варненец, без криминални регистрации до момента. Образувано е досъдебно производство по случая, по чл. 354а, ал.1 от НК, чието разследване продължава под надзора на Окръжна прокуратура.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК