Криминалисти разследват канал за наркотици от Грузия през България

Крими

Криминалисти разследват канал за наркотици от Грузия през България

11569
на 11.08.2024
Криминалисти разследват канал за наркотици от Грузия през България
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Криминалисти разследват канал за наркотици от Грузия през България след като пресякога опит за контрабанда на близо половин тон хероин в Бургас.

препоръчано

Внушителното количество дрога било открито в ремарке, транспортирано на ферибот, дошъл от Грузия в четвъртък. При идването на камион, който да закачи ремаркето, е извършена митническа проверка.

Не е ясно дали действията на митничарите са по сигнал. Арестуван е шофьорът на камиона, който е азербайджанец, служител на българска фирма. През вчерашния ден продължиха разпитите на задържания, като фирмата спедитор в Бургас и плавателният съд, който прави редовни курсове до Батуми, Грузия, нямат отношение към товара с дрога.

Преди месец в Царево беше заловена лодка, пълна с различни наркотични вещества.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК