Криминално проявеният Тихомир Василев от сърцето на протестите - координатор на новата партия на Мая Манолова

Политика

Криминално проявеният Тихомир Василев от сърцето на протестите - координатор на новата партия на Мая Манолова

112371
на 02.08.2020
Криминално проявеният Тихомир Василев от сърцето на протестите - координатор на новата партия на Мая Манолова
Автор:   ПИК

Криминално проявеният Тихомир Валериев Василев, който е в сърцето на протестите и провокациите но запушените кръстовища в София, както и на акциите на провалената политичка Мая Манолова, е неин координатор. Именно той е натоварен със задачата да създава партията на неуспялата кандидат-кметица от нейната гражданска платформа "Изправисе.бг" с надеждата да стане водач на листа в София и да се сдобие с имунитет.

препоръчано

Както ПИК съобщи, Тихомир Валериев Василев е криминално проявен по чл. 172 б от Наказателния кодекс за търговия със стоки ментета на известни търговски марки, а наказанието предвижда 5 години затвор и 5000 лева глоба.

Василев у бил задържан през 2019 г. в столичния квартал "Люлин" да продава фалшиви стоки на популярни марки като "Гучи", "Версаче", "Долче и Габана" и какви ли още не.

Той беше лице и глас на Орлов мост, когато емоционално неустойчивият пиар на осъдената за корупция в особено големи размери Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, нападна възрастна жена с бастун и беше арестуван за непристойно и агресивно поведение.

Василев бе вчера и във вихъра на акцията на Манолова, на която й хрумна да гори изборн5и бюлетини в центъра на столицата, за да демонстрира пристрастието си към машинното гласуване.

След това бившата омбудсманка, назначена на поста с гласовете на ГЕРБ след дълги молби от нейна страна и рев в стаята на депутатите от ГЕРБ, както и пред премиера Бойко Борисов, отиде с микробуси и коли на т.н. майки от акциите "Системата ни убива" и разпъна черни чували пред дома на премиера в Банкя, където живее семейството на дъщеря му и внуците му.

Запознати с политическите митарства на Манолова коментираха, че тя вероятно е направила това в знак на благодарност за помощтта му към нея да се лекува от рак в Германия, оказана лично от него.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 314
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това