Криминално проявен без книжка си спретна гонка с патрул в Пловдив

Крими

Криминално проявен без книжка си спретна гонка с патрул в Пловдив

5458
на 13.09.2021
Криминално проявен без книжка си спретна гонка с патрул в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьор си спретна гонка с полицаи в пловдивския квартал "Кючук Париж". Накрая блъсна колата си в бордюр. Мъжът се оказал криминално проявен и с отнета книжка, съобщава "Трафик нюз".

От изяснените обстоятелства по екшъна става ясно, че задържаният шофьор се е опитал да осуети полицейска проверка към 2 часа в събота на бул. „Александър Стамболийски“. Автопатрул подал светлинен и звуков сигнал за спиране на лек автомобил „Форд“. Вместо да се подчини, мъжът зад волана увеличил скоростта и бил последван от служителите на реда. На Кукленско шосе той е заловен, докато бяга, изоставяйки блъсната в бордюр колата.

препоръчано

При проверката било установено, че задържаният е 38-годишен криминално проявен и осъждан асеновградчанин, лишен от правоуправление по административен ред. Срещу него е образувано бързо производство.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК