Кристиан Вигенин: Искаме реализация на българската земеделска продукция без посредници

Политика

Кристиан Вигенин: Искаме реализация на българската земеделска продукция без посредници

4716
преди 4 часа
Кристиан Вигенин: Искаме реализация на българската земеделска продукция без посредници
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА иска изграждане на тържища за реализация на земеделска продукция без посредници. В българските училища и детски градини трябва да има български и био храни, необходим е засилен контрол върху качеството на храните в търговската мрежа.

препоръчано

Тези идеи коментираха в сливенското село Мечкарево с български производители и животновъди зам.- председателят на БСП и евродепутат Кристиан Вигенин, водачът на листата на БСП- ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА в Сливен и досегашен депутат Деян Дечеви водачът на листата на БСП- ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА в Ямбол Красимир Йорданов. В Деня на българския производител те се включиха в традиционното изложение, където бяха показани над 150 животни от най- добрите млеко и месодайни породи, както и храни, произведена от чисто мляко и месо.

Представителите на левицата откроиха и намерението си приоритетно да се финансират зеленчукопроизводство, овощарство, животновъдство и биоземеделие.  Кристиан Вигенин обясни, че чрез специален Гаранционен фонд в размер на 500 млн. лв., всички земеделски производители могат да имат равен достъп до европейско финансиране. 

Вигенин и Дечев разговаряхме с много български производители и се ангажираха с подкрепа за бранша в името на качествена храната, произведена в България.

Зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин, водачът на листата на БСП- ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА за Сливен Деян Дечев, Йордан Стойчев с номер 9  в листата и председателят на БСП в Нова Загора Румен Христов бяха гости на празника на новозагорското с. Съдиево. В деня, когато църквата  почита паметта на Иван Рилски Чудотворец, те запалиха свещ и се помолиха за здраве. Гостите бяха посрещнати от кмета на с. Съдиево Здравко Ников с традиционна празнична питка. 

Празникът беше изпълнен с красиви фолклорни изпълнения на самодейни състави от деца до възрастни. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК