Кристоф Ламбер се завръща за новата "Смъртоносна битка"

Шоу свят

Кристоф Ламбер се завръща за новата "Смъртоносна битка"

25605
на 13.07.2016
Кристоф Ламбер се завръща за новата Смъртоносна битка
Автор:   ПИК

Пътуване във времето ще е елемент от сюжета на нов филм от поредицата „Смъртоносна битка”. Това разкри актьорът Кристоф Ламбер, който потвърди, че е бил потърсен, за да се завърне в ролята си на Рейдън – бога на гръмотевиците.

препоръчано

Ламбер участваше в оригиналната лента от 1995 година, създадена по фабулата на популярните видеоигри със същото име. В тях майстори на бойните изкуства, някои от които със свръхестествени възможности, мерят сили в специален турнир, от който зависи съдбата на света. Слабооценени от филмовата критика, първата „Смъртоносна битка” и продължението от 1997г. са сред най-разпознаваемите заглавия от ерата на видеокасетите, включително в България.

Новият филм беше обявен от студиото „Ню Лайн Синема” още през 2011 година. Ламбер, познат и с превъплъщението си в „Шотландски боец”, вече е видял сценария за проекта и е много развълнуван относно елементите на пътуване през времето и измеренията. Изкривяването на времепространството е част от сагата „Mortal Kombat”, независимо дали във филмовите или игралните й проявления.

„Ще пътуваме през времето, но по много специален начин. Представете си герои, които трябва да се бият наред Лондон и после изведнъж прелиташ и чупиш прозорец и се оказваш на задната седалка в на нюйоркско такси”, разказва Ламбер. Актьорът разказа и защо не се е завърнал като Рейдън в „Смъртоносна битка: Унищожението” от 1997 година, където в ролята на богът на гръмотевиците се въплащава друг актьор от Б-листата на Холивуд – Джеймс Ремар.

„Не исках да го правя, защото сценарият не ми се видя много добър. Не ми хареса. Харесвах първия”, разкри Ламбер. Създателят на поредицата „Убийствен пъзел” Джеймс Ван ще бъде продуцент на новата „Смъртоносна битка”. Сценарият е на Орен Узиел и Дейв Калахам, който тандем стои зад телевизионния сериал от същата сага „Mortal Kombat Legacy” и звездният екшън „Непобедимите”.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това