Крушарски изплю камъчето - Аралица бил ябълката на раздора с напусналия Бруно

Футбол

Крушарски изплю камъчето - Аралица бил ябълката на раздора с напусналия Бруно

11507
на 16.11.2020
Крушарски изплю камъчето - Аралица бил ябълката на раздора с напусналия Бруно
Автор:   ПИК

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира темата около напускането на бившия вече треньор на "смърфовете" Бруно Акрапович.

препоръчано

Според него изгонването на Анте Аралица е разсърдило специалиста и е станало ябълка на раздора.

"Ако се върнем малко по-назад, нашата положителна дейност е колективната игра. Ако някой мислеше, че това е постигнато с един човек и една магическа пръчка, не е така. Не съм разкривал нищо от кухнята, няма и да разкрия. Държа на колективния метод на управление, а не на дребните игрички, които се въртят. Ако някой казва, че има настроения срещу някой, това е абсурд. Нещата при мен се назовават с имена, а не с "рекъл“ или "казал“", обясни философията си Крушарски.

свързани новини

"Всичко беше спокойно до момента, в който казах на Аралица - "Лови пътя". Не може да се държи по този начин, по който аз съм го търпял в Пловдив. Каквото и да говори Бруно, това е част от ябълката на раздора. Имаше няколко обаждания от ЦСКА. Имало е. Но това мен не ме притеснява. Лесно ще стигнеш до там, откъдето си тръгнал“, заяви Крушарски пред БНТ.

Сподели:
Бомба x
Уникалните свойства на меда - ето какви са те Уникалните свойства на меда - ето какви са те
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това