КРЪВ В ПЛАНИНАТА: Мечка уби 19-годишна туристка в Румъния (ВИДЕО)

Балкани

КРЪВ В ПЛАНИНАТА: Мечка уби 19-годишна туристка в Румъния (ВИДЕО)

39889
на 10.07.2024
КРЪВ В ПЛАНИНАТА: Мечка уби 19-годишна туристка в Румъния (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

19-годишна румънска туристка за загинала след нападение от мечка в планината Бучѐдж в Централна Румъния, съобщават местните медии. Животното по-късно е било убито, след като нападнало и планински спасители, посочва телевизия „Диджи 24”.

препоръчано

Младата жена от североизточния град Яш е била нападната от мечката, докато вървяла по маршрут в планината. Турист, видял цялата случка, се обадил на 112.

Инспекторатът на жандармерията в окръг Прахова съобщи, че на спешния телефон са получени два сигнала за инцидента. Жандармеристите са се свързали с единия от обадилите се, който е съобщил, че е видял мечка да влачи жена към място, където не се вижда какво се случва с жертвата.

От този момент екипите на жандармерията и планинските спасители са предприели опити да открият жената и да ѝ окажат помощ, информира Инспекторатът. По-късно тялото на жертвата е било намерено.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК