КРЪВ НА ПЪТЯ: Шофьорка премаза моторист и избяга

Инциденти

КРЪВ НА ПЪТЯ: Шофьорка премаза моторист и избяга

39192
на 31.08.2024
КРЪВ НА ПЪТЯ: Шофьорка премаза моторист и избяга
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьорка удари мотоциклетист и не му помогна. Моторист е в болница след удар от джип в Лом, а шофьорката е избягала, съобщава "Булнюз“ позовавайки се на МВР.

препоръчано

Инцидентът е станал в четвъртък вечерта, на улица “Пристанищна“, близо до ж.п. гарата.

Мъж с мотор е бил блъснат от автомобил, но виновникът не спрял и избягал от местопроизшествието. 50-годишният потърпевш е със средна телесна повреда, настанен е в болница, без опасност за живота.

Органите на реда веднага се захванали със случая. Мотористът разказал, че се движел в дясната лента, когато бил засечен и ударен от кола, извършвала обратен завой.

След извършени издирвателни мероприятия било установено, че причинила катастрофата е 46-годишна местна жителка с "Хонда CRV“. Автомобилът е бил паркиран в двора на имота й и по него са открити следи от инцидента. Работата по случая продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК